Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Viva la revolution! Eh… Evolution!

Skrivet av den 11 november, 2007 i Pryllebb

Qnap Har nĂ„gon missat att jag Ă€r en teknikgalen pryllebb? och att jag gnĂ€llt över att jag inte fĂ„r plats med mina bilder i burken? Hitachi HĂ„rddiskJa nu har jag shoppat lagringsutrymme. TvĂ„ terrabytediskar som jag ska spegla sĂ„ att om den ena krashar sĂ„ har jag en backup. (För den nerdige QNAP TS-209 PRO TURBOSTATION (UTAN HÅRDDISK) LAN-ansluten kabinett med RAID och tvÄ HITACHI DESKSTAR 7K1000 1TB 7200RPM SATA/300 32MB)  😀 

Sitter och myser Ät tanken pÄ den surrande burken ;-). Jo visst kommer det gÄ lite lÄngsammare att söka bilder dÄ jag har trÄdlöst nÀtverk men jag kommer att ha plats för en hel del sÄ det vÀger ju upp för det mesta.

VX NanoPassade ochsĂ„ pĂ„ att bestĂ€lla ny mus med vĂ€rldens minsta USB-mottagare. Övergick tidigt till trĂ„dlös mus. Fast nĂ€r jag hade stationĂ€r PC spelade ju sjĂ€lva mottagaren inte sĂ„ stor roll. men nĂ€r jag övergick helt till lappen ja dĂ„ vart det ju nĂ€stan patetiskt att sitta dĂ€r med en massa sladdar dĂ„ kunde jag ju lika bra har en gammal hederlig trĂ„d-mus. har vissrligen en ganska liten mottagare idag men min mus Ă€r sĂ„ energikrĂ€vande att jag ensĂ„ mĂ„ste trycka in USBladdaren med sladd titt som tĂ€tt. Nej nu blir det Loghitechs nanomottagare. Kommer bara att mĂ€rka den pĂ„ det viset att den tar upp en av mina USB ingĂ„ngar i överigt Ă€r den borttrollad! Yippie!!!!

Leve evolutionen!

Evolution

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Viva la revolution! Eh… Evolution!”

 1. Det här sa diana den 11 november, 2007 klockan 12:33 1

  Darwin hade gillat din evolutionstrappa 😉

  Det hÀr sa Cia den 11 november, 2007 klockan 14:17

  
 Ja han var en smart kille sĂ„ han hade förtstĂ„tt hur viktigt den Ă€r 😉

 2. Det här sa Linda den 11 november, 2007 klockan 22:01 2

  Alltid kul med nya prylar.. sĂ„na kan man nĂ€stan inte fĂ„ för mĂ„nga av… jag skulle behöva en helt ny dator jag.. kanske man kan skriva till tomten om det??? 😛

  Det hÀr sa Cia den 12 november, 2007 klockan 0:11

  Linda: ja testa
 om du varit riktigt snĂ€ll kanske det gĂ„r 😉

 3. Det här sa Linda den 12 november, 2007 klockan 0:19 3

  TvÄ timmar per dag pÄ resor.. det var drygt. Jag har 3 min promenadvÀg! KÀnns rÀtt lagom! haha

  Det hÀr sa Cia den 12 november, 2007 klockan 0:24

  Linda: Jag bor mitt pĂ„ Söder
 men det tar lika lĂ„ng tid till jobbet som det gjorde nĂ€r jag bodde i Enköping!

 4. Det här sa Daniel den 17 november, 2007 klockan 12:29 4

  Jag skulle kunna gifta mig med dig enbart för hĂ„rddiskarna *drĂ€ggel* Eller kanske inte, men tanken rĂ€knas 😉

  Ja det blev storshopping
 För jag bestĂ€llde ett likadant kit till M ocksĂ„. Du kanske vill gifta dig med honom istĂ€llet 😆 😛
 5. Det här sa Daniel den 17 november, 2007 klockan 13:56 5

  *avundsjukan Àr pÄtaglig*