Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Tjohoo.. Kreativiteten flödar!

Skrivet av den 4 november, 2007 i Webbdesign

World of Secrets Tjejen skapar som aldrig förr. Nu Ă€r tvĂ„ ”themes” alltsĂ„ templates för WordPress klara. De finns uppe för beskĂ„dning för den som Ă€r nyfiken pĂ„ WorldofSecrets.com dĂ€r de snart Ă€ven kommer att finnas för nedladdning. Än sĂ„ lĂ€nge kan ni kika in och se hur jag ligger till med ”templatesen” = mallarna genom att klicka pĂ„ det tema ni Ă€r nyfikna pĂ„ under ”Theme switcher”. Jo sidan Ă€r pĂ„ engelska dĂ„ WordPress anvĂ€nds över hela vĂ€rlden. Annars skulle det bara bli svenska bloggar som fick tillgĂ„ng till, eller i alla fall hittar till mina teman.

Jag har börjat med nĂ„gra bokteman, tvĂ„ Ă€r just nu helt klara ”InnerSecret” och ”DarkSecret” jag ska göra ytterligare ett notebook-tema som jag tror kommer heta ”ArtSecrets”. Designen Ă€r klar för ArtSecrets men att styla upp den kommer nog att ta ett litet tag.

Hoppas de kommer bli omtyckta och anvĂ€nda!  💡 Fy fabian vad jag Ă€r nöjd med mig sjĂ€lv.

Inredningsmagasinets Jul-tema-bilaga jobbas det ocksĂ„ stenhĂ„rt pĂ„, dĂ€r Ă€r det mer innehĂ„llet som ska in. Jag Ă„terkommer nĂ€r den Ă€r uppe  😀 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 har sagt sitt

10 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Tjohoo.. Kreativiteten flödar!”

 1. Det här sa Camilla den 4 november, 2007 klockan 23:20 1

  Men tjejen vad du jobbar! Inte undra pĂ„ att du har lite bloggtid… Vilka fina grejor! 🙂 Visste du att Liljekonvalj Ă€r GĂ€striklands landskapsblomma? 🙂 (= dĂ€r bor jag). Intresseklubben antecknar… hi h…
  En till sak vi har gemensam Àr kÀrleken till Paris! Jag Àr tokig i Paris, det Àr sÄ himla vackert dÀr. SÀkert dÀrför jag gillade Ratatouille sÄ mycket ocksÄ, för de tecknade Parisvyerna. :hearts:
  Kram och god natt pÄ dig!

 2. Det här sa Cia den 4 november, 2007 klockan 23:55 2

  Camilla: Nej att Liljekonvalj Àr GÀstriklands landskapsblomma hade jag ingen aaaaning om!

  MenAtt det Ă€r min favoritblomma Ă€r det ingen tvekan om… Bara mĂ„ste ha minst en bukett varje försommar. Synd de blommar sĂ„ korttid. ;-(

 3. Det här sa Daniel den 5 november, 2007 klockan 6:18 3

  Coolt. Har velat testa göra mina egna teman men jag Ă€r inte vĂ€rst…artistisk av mig 😛

 4. Det här sa Cia den 5 november, 2007 klockan 13:46 4

  Daniel: Jag har velat göra egna teman ocksĂ„… har övat mig hĂ€r pĂ„ MSW… kĂ€nde jag att jag kunde kasta mig ut och dela med mig.

  Kommer sĂ„ klart mer traditionell bloggdesign ocksĂ„. 😉

 5. Det här sa Linda den 5 november, 2007 klockan 15:08 5

  Men shit vilken snygg blogg du har… mycket imponerad. Och vilken energi du verkar ha.

  DÄ fÄr nog bli min nya idol!

 6. Det här sa Cia den 6 november, 2007 klockan 16:00 6

  Linda: 😳 Jo jag Ă€r faktiskt rĂ€tt nöjd sjĂ€lv… Har fotat saker som reprecenterar mig och tagit med dem.

  Den har varit ett bra övningsobjekt för att lĂ€ra mig ”malla upp” WP-bloggar.

  Coolt jag Ă€r gĂ€rna din idol :yes: 💡 Alltid kul att bli upskattad.

 7. Det här sa Camilla den 6 november, 2007 klockan 16:29 7

  Men kĂ€ra du… först och frĂ€mst mĂ„ste du ta och krya pĂ„ dig Ă„ det snaraste. Precis dĂ„ jag Ă„terfĂ„tt lite energi och t o m orkat trĂ€na i dag (hurraaa för mig) sĂ„ Ă€r du helhĂ€ngig. Är det ”riktiga” influensan du Ă„kt pĂ„?
  AngĂ„ende kent… hur de hittade pĂ„ just namnet kent… det Ă€r en ganska kul historia, men jag törs inte ta den hĂ€r. (Inget frĂ€ckt, men ganska elakt). Det kanske stĂ€mmer in pĂ„ din f d granne… 😆
  Stor krya-pÄ-dig-kram frÄn mig!

 8. Det här sa Cia den 6 november, 2007 klockan 16:36 8

  Camilla: PĂ„ mitt sjukintyg stĂ„r det akut bronkit…sĂ„ det Ă€r nog inte influensan…

  Jag tycker du ska dra varför det kent hittade pÄ just det namnet.

 9. Det här sa Camilla den 6 november, 2007 klockan 16:45 9

  Uuu, akut bronkit hade jag dĂ„ jag var kring 18 Ă„r. Trodde (allvarligt) att jag skulle dö… kunde inte ligga ned för det gjorde sĂ„ ont i bröst och rygg. Fick sitta och sova… Stackare! Se svar till dig i min blogg angĂ„ende kent.
  Kram!

 10. Det här sa Cia den 6 november, 2007 klockan 17:01 10

  Precis sĂ„ Ă€r det… sitter faktiskt och sover…

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?