Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Tjohoo.. Kreativiteten flödar!

Skrivet av den 4 november, 2007 i Webbdesign

World of Secrets Tjejen skapar som aldrig förr. Nu är två ”themes” alltså templates för WordPress klara. De finns uppe för beskådning för den som är nyfiken på WorldofSecrets.com där de snart även kommer att finnas för nedladdning. Än så länge kan ni kika in och se hur jag ligger till med ”templatesen” = mallarna genom att klicka på det tema ni är nyfikna på under ”Theme switcher”. Jo sidan är på engelska då WordPress används över hela världen. Annars skulle det bara bli svenska bloggar som fick tillgång till, eller i alla fall hittar till mina teman.

Jag har börjat med några bokteman, två är just nu helt klara ”InnerSecret” och ”DarkSecret” jag ska göra ytterligare ett notebook-tema som jag tror kommer heta ”ArtSecrets”. Designen är klar för ArtSecrets men att styla upp den kommer nog att ta ett litet tag.

Hoppas de kommer bli omtyckta och använda!  💡 Fy fabian vad jag är nöjd med mig själv.

Inredningsmagasinets Jul-tema-bilaga jobbas det också stenhårt på, där är det mer innehållet som ska in. Jag återkommer när den är uppe  😀 

10 har sagt sitt

10 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Tjohoo.. Kreativiteten flödar!”

 1. Det här sa Camilla den 4 november, 2007 klockan 23:20 1

  Men tjejen vad du jobbar! Inte undra på att du har lite bloggtid… Vilka fina grejor! 🙂 Visste du att Liljekonvalj är Gästriklands landskapsblomma? 🙂 (= där bor jag). Intresseklubben antecknar… hi h…
  En till sak vi har gemensam är kärleken till Paris! Jag är tokig i Paris, det är så himla vackert där. Säkert därför jag gillade Ratatouille så mycket också, för de tecknade Parisvyerna. :hearts:
  Kram och god natt på dig!

 2. Det här sa Cia den 4 november, 2007 klockan 23:55 2

  Camilla: Nej att Liljekonvalj är Gästriklands landskapsblomma hade jag ingen aaaaning om!

  MenAtt det är min favoritblomma är det ingen tvekan om… Bara måste ha minst en bukett varje försommar. Synd de blommar så korttid. ;-(

 3. Det här sa Daniel den 5 november, 2007 klockan 6:18 3

  Coolt. Har velat testa göra mina egna teman men jag är inte värst…artistisk av mig 😛

 4. Det här sa Cia den 5 november, 2007 klockan 13:46 4

  Daniel: Jag har velat göra egna teman också… har övat mig här på MSW… kände jag att jag kunde kasta mig ut och dela med mig.

  Kommer så klart mer traditionell bloggdesign också. 😉

 5. Det här sa Linda den 5 november, 2007 klockan 15:08 5

  Men shit vilken snygg blogg du har… mycket imponerad. Och vilken energi du verkar ha.

  Då får nog bli min nya idol!

 6. Det här sa Cia den 6 november, 2007 klockan 16:00 6

  Linda: 😳 Jo jag är faktiskt rätt nöjd själv… Har fotat saker som reprecenterar mig och tagit med dem.

  Den har varit ett bra övningsobjekt för att lära mig ”malla upp” WP-bloggar.

  Coolt jag är gärna din idol :yes: 💡 Alltid kul att bli upskattad.

 7. Det här sa Camilla den 6 november, 2007 klockan 16:29 7

  Men kära du… först och främst måste du ta och krya på dig å det snaraste. Precis då jag återfått lite energi och t o m orkat träna i dag (hurraaa för mig) så är du helhängig. Är det ”riktiga” influensan du åkt på?
  Angående kent… hur de hittade på just namnet kent… det är en ganska kul historia, men jag törs inte ta den här. (Inget fräckt, men ganska elakt). Det kanske stämmer in på din f d granne… 😆
  Stor krya-på-dig-kram från mig!

 8. Det här sa Cia den 6 november, 2007 klockan 16:36 8

  Camilla: På mitt sjukintyg står det akut bronkit…så det är nog inte influensan…

  Jag tycker du ska dra varför det kent hittade på just det namnet.

 9. Det här sa Camilla den 6 november, 2007 klockan 16:45 9

  Uuu, akut bronkit hade jag då jag var kring 18 år. Trodde (allvarligt) att jag skulle dö… kunde inte ligga ned för det gjorde så ont i bröst och rygg. Fick sitta och sova… Stackare! Se svar till dig i min blogg angående kent.
  Kram!

 10. Det här sa Cia den 6 november, 2007 klockan 17:01 10

  Precis så är det… sitter faktiskt och sover…