Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Dött fotoförsök

Skrivet av den 3 november, 2007 i Svammel

Har varit uten en snabbis och fotat kyrkogård i ljusprakt. Gick dock inte så bra… jag behöver en panlampa… Jag kan inte min kamera tillräckligt bra för att fota utan att se alla knappar etc. Mörker foto är svårt nog i alla fall.

Dessutom är min burk helt trött… Har använt upp 95% av min hårdisk… jag behöver en bildserver. Desperat.. vet inte om jag vågar tömma kameran. för att kika på vad jag fick med mig hem, då kanske jag låser den lilla stackaren.Klappar ömt min laptop.

 I övrig sliter jag med att ta fram ett antal nya WP designer. Som jag tänker bjuda på 😉 För er som använder WP då …

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Dött fotoförsök”

 1. Det här sa Camilla den 4 november, 2007 klockan 12:20 1

  Vad trist att det ska krångla med både det ena och det andra… Annars lät kvällsfoton från kyrkogården en allhelgonahelg som en mycket stämningsfull och vacker idé. Hoppas verkligen att korten går att rädda och att du får ordning på din dator snart så att du kan blogga loss som förut.
  Kram och ha en skön söndag! 🙂

 2. Det här sa Cia den 4 november, 2007 klockan 17:36 2

  Camilla: Tja krångel och krångel…. Jag får bli bättre 😛 Kan ju öve med kameran … bara jag får enn bildserver hemma. Har tokmycket bilder och de blir rätt stora när man tar dem i Rawformat med systemkameran. Men å andra sidan har jag en aldeles egen bildbank att använda när jag designar.

  Så jag ska väl inte gnälla 😀

  Har fått till en WordPress design också. Plus att julsidan tickar på. Så jag är kreativ så det sprutar ur öronen även om det inte syns just nu på bloggen.som blir lidande.

  Lovar att skärpa till mig snart 😉