Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Dum och driven – samma sak!

Skrivet av den 22 oktober, 2007 i Webbdesign

Ja ha ja! Är man dum får kroppen lida… det är ett talesätt som verkligen är relevant just denna måndagsmorgon. Har ju varit lite inaktiv när det gäller att blogga, Halloweensajten blev ju presentabel igår… Då är det dags för Julsajten! Jag måste ju vara någon form av självplågande sadist, det har jag ju haft funderingar på här tidigare.

Hur som helst började jag med designen på nästa sajt och den blev bara inte bra, slet mitt hår, suckade och stönade. Men inget av det jag gjorde hjälpte… Det blev bara värre och värre. M var inte heller på plats så att jag kunde få smakråd av honom. Till slut fick jag ihop en eländig design, mörk och glåmig var den men jag fick liksom inte till den bättre.

SMSade M och frågade om han var vaken, tack och lov ringde han upp direkt. Så jag bad honom logga in så att jag kunde skicka över förslaget.

Måste jag säga att det blev sågat (med rätta i och för sig), väldigt diplomatiskt men likväl blev det sågat bit för bit. Tänkte göra ändringarna direkt medan M pratade. Tji fick jag – hade kraschat Photoshopfilen. Jag riktigt kände hur axlarna och modet sjönk tillsammans.

– Skit i det, ta ett bad, kolla lite på TV och gå och lägg dig. Du ska ju upp och jobba imorgon säger M uppmuntrande…
– Mmmm säger jag och funderar allvarligt på att göra precis det M föreslagit

Vi lägger på luren och 2 sekunder senare så sitter jag där och petar på designen igen. Borta var tanken på bad och slappa. Jag visste att bara tanken på olika designer skulle hålla mig vaken hela natten om jag inte fick till något jag kunde acceptera utan att få en irriterande känsla i ryggraden. Så sen satt jag där och pillade… Ringe upp M igen… (Och nu började det bli sent) Han tyckte betydligt mycket bättre om den nya. Mer Jul liksom!
Men sedan var jag så uppe i varv att trots att jag slutatde pilla inte kunde komma till ro förens långt efter ett… Nu sitter jag och längtar hem… Väldigt mycket

Och då kommer jag inte kunna hålla mig utan kommer att börja stycka upp designen för att få upp den på nätet så snart som möjligt och så är jag i full gång igen! Snacka om total itiot 🙄 !

7 har sagt sitt

7 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Dum och driven – samma sak!”

 1. Det här sa Camilla den 22 oktober, 2007 klockan 12:53 1

  Usch, du låter lika manisk som jag är… och envis som en röd gris… Visst blir man avundsjuk på såna som bara kan sluta att jobba och sedan återuppta arbetet dagen efter… sån är inte jag (heller…) Speciellt inte då det gäller roliga, nya saker. 😉
  Kram!

 2. Det här sa Cia den 22 oktober, 2007 klockan 13:44 2

  Ja som sagt när det gäller normalt roliga saker… så kan jag vara som du sa manisk, det ska avslutas eller fixas på en gång.
  På jobbet har jag fått lära mig att gå hem när vi stänger då vi inte har övertid och att företaget fasktiskt inte vill att vi jobba över heller… Fast hade kontoret varit hemma eller inne is tan hade det nog kunnat bli likadant där… Har hänt att jag suttit hemma någon helg för att fixa lite jobbprylar bara för att jag tycker det är så skönt att få ordna saker i lugn och ro. Pucko-Cia! 😕

 3. Det här sa Camilla den 23 oktober, 2007 klockan 19:41 3

  Hello! Var är du? Har du grottat ned dig i julsidan eller halloweensidan… eller så tar du bara en välbehövlig bloggpaus.
  Kram och hoppas du har en bra tisdagskväll! 🙂

 4. Det här sa Cia den 24 oktober, 2007 klockan 8:58 4

  Hehe Jag har tokmycket annat… 😀 . Så även om jag vill blogga så har jag helt enkelt inte haft tid till det :no: . Helt galet!!! Jag vet…

 5. Det här sa Carina den 24 oktober, 2007 klockan 20:38 5

  Driven!!!!
  Utan tvekan, inte dum inte, är lika själv och föredrar att kalla mig driven framför dum 🙂

 6. Det här sa Cia den 25 oktober, 2007 klockan 9:46 6

  Carina: Tack…för ibland känner jag mig totalt GALEN 💡

 7. Det här sa Camilla den 26 oktober, 2007 klockan 12:59 7

  Hej svejs! Du är utmanad i min blogg, när orken faller på.
  Ha en trevlig helg!
  Kramar!