Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Min nya Halloweensajt är uppe!

Skrivet av den 21 oktober, 2007 i Webbdesign

Min Halloweensajt Ja så var den uppe! Min halloweensajt. Den är precis som en blogg alltid påfyllningsbar så det kommer säkert uppdateringar även där. Så har ni tips och idéer så tar jag mer än gärna emot dem. Bilder på fina halloweendukningar är något jag sucktar över så har ni middag kan ni väl fota bordet åt mig? Föresten är alla fina halloween dekoratinsbilder välkomna gärna med text hur ni gjort och vart ni köpt dekortionerna.

 Vore kul med en läsar del 😉 Så vad tycks?

12 har sagt sitt

12 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Min nya Halloweensajt är uppe!”

 1. Det här sa Camilla den 21 oktober, 2007 klockan 10:41 1

  Vad duktig du är!!! Jag är imponerad! Visst måste du jobba på heltid med webdesign väl? Annars kan man inte göra så där fina sidor (har jag fått för mig)…
  Vi hamnade i Cia-town i går helt oplanerat. Mysigt!!! Tog en kvällspromenad på Djurgården och kikade på Cinderella och Viking Line då de åkte iväg.
  Kram och ha en skön söndag! :love:

 2. Det här sa Cia den 21 oktober, 2007 klockan 12:53 2

  😳 Nej jag jobbar inte heltid med webbdesign även om jag skulle vilja :yes: . Jag jobbar med försäljning, det enda jag har med webben att göra på jobbet är att jag är redaktör på vårt extranät. Nej webbdesign är än så länge en hobby. Jag har dock ett hobbyföretag som heter Absint Media som är sorgligt försummat 🙁 för att jag brukar vara så trött när jag kommer från mitt riktiga jobb och allt jag orkar med är bloggen. Halloweensajten ingår i Absint Media. Nu måste jag bygga en julsajt också.

  Aha… Ja Cia-town är väldigt mysig… speciellt som igår när solen sken… DÅ satt jag så klart inne och skrev artiklar om halloween 😛

  Ska jobba lite mer idag :yawn:
  Hoppas du har börjat krya på dig och att din söndag blir lugnare än min :love:

 3. Det här sa Hanneles Christmas den 21 oktober, 2007 klockan 14:37 3

  Lite har jag smyckat, förra året även i trädgården.

 4. Det här sa Camilla den 21 oktober, 2007 klockan 14:57 4

  Hi hi… tack för inlägget i min blogg! Vi har också åkt på 3 st långa Europatrippar och jag bara äääälskar att sitta mil efter mil i en bil… Tur att ni kan välja egen bilmix… Du skulle nog inte velat hänga med på vår Italientripp för 2 år sedan, då lyssnade vi på kent hela vägen ner (300 mil), började med första skivan och fortsatte i tur och ordning och sedan började vi om igen… hi hi… 😀 Men vi hade precis varit på två kentkonserter innan, så vi var nog lite extra knäppa.
  Kram på dig!

 5. Det här sa Camilla den 21 oktober, 2007 klockan 15:08 5

  Vilka länder har ni bilat till förresten? 😎

 6. Det här sa Cia den 21 oktober, 2007 klockan 18:32 6

  Mestadels Tyskland men jag kan rekomendera Brugge i Belgien… Underbart ställe som man missar om man inte åker bil.

 7. Det här sa Carina den 21 oktober, 2007 klockan 21:59 7

  Men oj vilken ruskigt fin sida du gjort,
  den är ju bara så proffsigt gjort 🙂
  Måste erkänna att jag ännu inte gjort
  så extra mycket hemma just inför den helgen,
  har haft en pumpa ute that´s it!
  Men nu fick jag ju verkligen inspiration
  från din sida 🙂

 8. Det här sa Cia den 21 oktober, 2007 klockan 23:54 8

  Jag hoppas verkligen att Halloweensajten ska ge inspiration. Den kommer säkert att växa och utökas 😉

  Moooaahhhaaa :dead: :dead: :dead:

 9. Det här sa Hanneles Christmas den 22 oktober, 2007 klockan 17:37 9

  Jag ska visa mitt spindel-bröd nästa vecka..

 10. Det här sa Cia den 22 oktober, 2007 klockan 18:12 10

  Hannele: Ohhh ja det vill jag se… Får jag lägga in en bild på det tillsammans med ett recept på sidan?

 11. Det här sa Karolina den 25 oktober, 2007 klockan 21:50 11

  Wow vad härligt med idéer! Jättefint!

 12. Det här sa Cia den 26 oktober, 2007 klockan 17:44 12

  Karolina… hoppas någon är an 😀 vändbar!