Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Min nya Halloweensajt Àr uppe!

Skrivet av den 21 oktober, 2007 i Webbdesign

Min Halloweensajt Ja sÄ var den uppe! Min halloweensajt. Den Àr precis som en blogg alltid pÄfyllningsbar sÄ det kommer sÀkert uppdateringar Àven dÀr. SÄ har ni tips och idéer sÄ tar jag mer Àn gÀrna emot dem. Bilder pÄ fina halloweendukningar Àr nÄgot jag sucktar över sÄ har ni middag kan ni vÀl fota bordet Ät mig? Föresten Àr alla fina halloween dekoratinsbilder vÀlkomna gÀrna med text hur ni gjort och vart ni köpt dekortionerna.

 Vore kul med en lĂ€sar del 😉 SĂ„ vad tycks?

12 har sagt sitt

12 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Min nya Halloweensajt Ă€r uppe!”

 1. Det här sa Camilla den 21 oktober, 2007 klockan 10:41 1

  Vad duktig du Ă€r!!! Jag Ă€r imponerad! Visst mĂ„ste du jobba pĂ„ heltid med webdesign vĂ€l? Annars kan man inte göra sĂ„ dĂ€r fina sidor (har jag fĂ„tt för mig)…
  Vi hamnade i Cia-town i gÄr helt oplanerat. Mysigt!!! Tog en kvÀllspromenad pÄ DjurgÄrden och kikade pÄ Cinderella och Viking Line dÄ de Äkte ivÀg.
  Kram och ha en skön söndag! :love:

 2. Det här sa Cia den 21 oktober, 2007 klockan 12:53 2

  😳 Nej jag jobbar inte heltid med webbdesign Ă€ven om jag skulle vilja :yes: . Jag jobbar med försĂ€ljning, det enda jag har med webben att göra pĂ„ jobbet Ă€r att jag Ă€r redaktör pĂ„ vĂ„rt extranĂ€t. Nej webbdesign Ă€r Ă€n sĂ„ lĂ€nge en hobby. Jag har dock ett hobbyföretag som heter Absint Media som Ă€r sorgligt försummat 🙁 för att jag brukar vara sĂ„ trött nĂ€r jag kommer frĂ„n mitt riktiga jobb och allt jag orkar med Ă€r bloggen. Halloweensajten ingĂ„r i Absint Media. Nu mĂ„ste jag bygga en julsajt ocksĂ„.

  Aha… Ja Cia-town Ă€r vĂ€ldigt mysig… speciellt som igĂ„r nĂ€r solen sken… DÅ satt jag sĂ„ klart inne och skrev artiklar om halloween 😛

  Ska jobba lite mer idag :yawn:
  Hoppas du har börjat krya pÄ dig och att din söndag blir lugnare Àn min :love:

 3. Det här sa Hanneles Christmas den 21 oktober, 2007 klockan 14:37 3

  Lite har jag smyckat, förra Äret Àven i trÀdgÄrden.

 4. Det här sa Camilla den 21 oktober, 2007 klockan 14:57 4

  Hi hi… tack för inlĂ€gget i min blogg! Vi har ocksĂ„ Ă„kt pĂ„ 3 st lĂ„nga Europatrippar och jag bara ÀÀÀÀlskar att sitta mil efter mil i en bil… Tur att ni kan vĂ€lja egen bilmix… Du skulle nog inte velat hĂ€nga med pĂ„ vĂ„r Italientripp för 2 Ă„r sedan, dĂ„ lyssnade vi pĂ„ kent hela vĂ€gen ner (300 mil), började med första skivan och fortsatte i tur och ordning och sedan började vi om igen… hi hi… 😀 Men vi hade precis varit pĂ„ tvĂ„ kentkonserter innan, sĂ„ vi var nog lite extra knĂ€ppa.
  Kram pÄ dig!

 5. Det här sa Camilla den 21 oktober, 2007 klockan 15:08 5

  Vilka lĂ€nder har ni bilat till förresten? 😎

 6. Det här sa Cia den 21 oktober, 2007 klockan 18:32 6

  Mestadels Tyskland men jag kan rekomendera Brugge i Belgien… Underbart stĂ€lle som man missar om man inte Ă„ker bil.

 7. Det här sa Carina den 21 oktober, 2007 klockan 21:59 7

  Men oj vilken ruskigt fin sida du gjort,
  den Ă€r ju bara sĂ„ proffsigt gjort 🙂
  MÄste erkÀnna att jag Ànnu inte gjort
  sÄ extra mycket hemma just inför den helgen,
  har haft en pumpa ute thatÂŽs it!
  Men nu fick jag ju verkligen inspiration
  frĂ„n din sida 🙂

 8. Det här sa Cia den 21 oktober, 2007 klockan 23:54 8

  Jag hoppas verkligen att Halloweensajten ska ge inspiration. Den kommer sĂ€kert att vĂ€xa och utökas 😉

  Moooaahhhaaa :dead: :dead: :dead:

 9. Det här sa Hanneles Christmas den 22 oktober, 2007 klockan 17:37 9

  Jag ska visa mitt spindel-bröd nÀsta vecka..

 10. Det här sa Cia den 22 oktober, 2007 klockan 18:12 10

  Hannele: Ohhh ja det vill jag se… FĂ„r jag lĂ€gga in en bild pĂ„ det tillsammans med ett recept pĂ„ sidan?

 11. Det här sa Karolina den 25 oktober, 2007 klockan 21:50 11

  Wow vad hÀrligt med idéer! JÀttefint!

 12. Det här sa Cia den 26 oktober, 2007 klockan 17:44 12

  Karolina… hoppas nĂ„gon Ă€r an 😀 vĂ€ndbar!

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?