Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

7 sanningar om mig

Skrivet av den 26 oktober, 2007 i Listigt

Jag har blivit utmanad av Camilla

 • Jag Ă€r en vĂ€ldigt kĂ€rleksfull person som har lĂ€tt att Ă€lska och bryr mig vĂ€ldigt mycket hur de som finns i min nĂ€rhet mĂ„r.
 • Kontrast nummer ett till det Ă€r att det finns ett par mĂ€nniskor pĂ„ jorden som jag inte kan förlĂ„ta och sĂ„ledes önskar jag kunde krossa totalt.
 • Kontrast nummer tvĂ„ Ă€r att i tonĂ„ren sa jag till tvĂ„ personer att det för min del kunde gĂ„ och dö, bĂ„da dog inom en vecka. Nu vĂ„gar jag inte uttala en sĂ„dan önskan om/till nĂ„gon.
 • Kan vara extremt dominant.
 • Jag Ă€r mentalt uthĂ„llig men fysiskt lat.
 • Jag minns inte nĂ€r jag hade sex senast.
 • Jag har dĂ„ligt samvete för att jag försummat bloggen ett tag.

Jag tĂ€nker inte utmana 7 stycken (kanske nĂ„gra, har utmanat My & Diana), men om nĂ„gon vill plocka upp trĂ„den sĂ„ skulle jag tycka det var trevligt sĂ„ se dig som utmanad 😉

1. LĂ€nka till den som utmanat dig.
2. BerÀtta 7 sanningar om dig sjÀlv.
3. Utmana 7 personer i slutet av ditt inlÀgg.
4. LĂ€mna ett meddelande till dem du utmanat.

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “7 sanningar om mig”

 1. Det här sa Camilla den 26 oktober, 2007 klockan 22:12 1

  Hej pĂ„ fredagskvĂ€llen! Kul att du antog min lilla utmaning. 🙂 Roligt att lĂ€sa dina svar – och lova att du aldrig önskar döden pĂ„ nĂ„gon igen… du kanske har riktiga hĂ€xkrafter…
  Kram, kram! :love:

 2. Det här sa Cia den 27 oktober, 2007 klockan 15:00 2

  Jag hoppas verkligen inte det… Fast om jag skulle ta och önska riktigt hĂ„rt *sluter ögonen och önskar*
  – 100 miljoner pĂ„ bankkontot!
  – 100 miljoner pĂ„ bankkontot!
  – 100 miljoner pĂ„ bankkontot!
  NĂ€! Det funkade inte :no:

 3. Det här sa MySecretWindow.se » En skruv lös? den 22 januari, 2008 klockan 20:01 3

  […] Jag fick lĂ€ngtan efter en kissebebis idag. Det kĂ€nns lite tomt med bara tvĂ„ kissar (Nemo fick vi ju lĂ„ta somna in pga trasiga njurar). KĂ€nns som det var bra att de var tre stycken, nu nĂ€r det blev sĂ„ som det blev, för dĂ„ blev det inte en ensam kisse kvar. Visst de Ă€r vĂ€ldigt prĂ€glade pĂ„ mig men de har sĂ„ enormt mycket glĂ€dje av varandra nĂ€r de kör ett race över mig och sĂ€ngen nĂ€r det Ă€r sovdags. Eller nĂ€r Olympia ger Nicke ett tjuvnyp nĂ€r hon passerar. Jag tror man ska ha tre katter egentligen
 minst Uppdatering: Jag har blivit utmanad av Charlotte att berĂ€tta 7 sanningar om mig sjĂ€lv. DĂ„ jag redan gjort det en gĂ„ng …om inte flera med tanke pĂ„ hur mycket jag skrivit om mig sjĂ€lv pĂ„ den hĂ€r sidan. SĂ„ tĂ€nkte jag att jag lĂ€gger lĂ€nken till mina sanningar hĂ€r […]

 4. Det här sa MySecretWindow.se » 7 Sanningar den 11 april, 2009 klockan 12:34 4

  […] jag att det ska vara nĂ„got jag inte berĂ€ttat tidigare (Vilket gjorde det hela mycket svĂ„rare). Nu har jag fĂ„tt den hĂ€r utmaningen tidigare men det var sĂ„ lĂ€nge sedan att jag antar den […]