Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Halloweensajt på gång

Skrivet av den 20 oktober, 2007 i Webbdesign

Halloween redaktör I dag blir det nog kanske inte så mycket bloggande… Håller på med Halloween sajten  :dead: . Moooaahhaaa, den ska ju hinna bli klar INNAN Halloween om det ska vara någon vits med den.

Kommer en länk till den när jag är klar… eller har en presenterbar grund.

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Halloweensajt på gång”

 1. Det här sa Camilla den 20 oktober, 2007 klockan 14:19 1

  Spännande! :dead:
  Hoppas du har en myspysig lördag i övrigt! Jag är nyklippt och förkyld, ganska bra kombination i och för sig… trevligt att vara snygg i håret när man är förkyld, annars är det mest tofs som gäller då.. hi hi…
  Kramar! 😕

 2. Det här sa Carina den 20 oktober, 2007 klockan 22:27 2

  Åh vad vi väntar……hey, när är Halloween egentligen?
  Måste jag ta och kolla upp!
  Väntar på att sidan ska läggas ut menar jag, den om just halloween är det jag syftar på! 😉