Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Dum och driven – samma sak!

Skrivet av den 22 oktober, 2007 i Webbdesign

Ja ha ja! Är man dum fĂ„r kroppen lida
 det Ă€r ett talesĂ€tt som verkligen Ă€r relevant just denna mĂ„ndagsmorgon. Har ju varit lite inaktiv nĂ€r det gĂ€ller att blogga, Halloweensajten blev ju presentabel igĂ„r
 DĂ„ Ă€r det dags för Julsajten! Jag mĂ„ste ju vara nĂ„gon form av sjĂ€lvplĂ„gande sadist, det har jag ju haft funderingar pĂ„ hĂ€r tidigare.

Hur som helst började jag med designen pĂ„ nĂ€sta sajt och den blev bara inte bra, slet mitt hĂ„r, suckade och stönade. Men inget av det jag gjorde hjĂ€lpte
 Det blev bara vĂ€rre och vĂ€rre. M var inte heller pĂ„ plats sĂ„ att jag kunde fĂ„ smakrĂ„d av honom. Till slut fick jag ihop en elĂ€ndig design, mörk och glĂ„mig var den men jag fick liksom inte till den bĂ€ttre.

SMSade M och frÄgade om han var vaken, tack och lov ringde han upp direkt. SÄ jag bad honom logga in sÄ att jag kunde skicka över förslaget.

MĂ„ste jag sĂ€ga att det blev sĂ„gat (med rĂ€tta i och för sig), vĂ€ldigt diplomatiskt men likvĂ€l blev det sĂ„gat bit för bit. TĂ€nkte göra Ă€ndringarna direkt medan M pratade. Tji fick jag – hade kraschat Photoshopfilen. Jag riktigt kĂ€nde hur axlarna och modet sjönk tillsammans.

– Skit i det, ta ett bad, kolla lite pĂ„ TV och gĂ„ och lĂ€gg dig. Du ska ju upp och jobba imorgon sĂ€ger M uppmuntrande

– Mmmm sĂ€ger jag och funderar allvarligt pĂ„ att göra precis det M föreslagit

Vi lĂ€gger pĂ„ luren och 2 sekunder senare sĂ„ sitter jag dĂ€r och petar pĂ„ designen igen. Borta var tanken pĂ„ bad och slappa. Jag visste att bara tanken pĂ„ olika designer skulle hĂ„lla mig vaken hela natten om jag inte fick till nĂ„got jag kunde acceptera utan att fĂ„ en irriterande kĂ€nsla i ryggraden. SĂ„ sen satt jag dĂ€r och pillade
 Ringe upp M igen
 (Och nu började det bli sent) Han tyckte betydligt mycket bĂ€ttre om den nya. Mer Jul liksom!
Men sedan var jag sĂ„ uppe i varv att trots att jag slutatde pilla inte kunde komma till ro förens lĂ„ngt efter ett
 Nu sitter jag och lĂ€ngtar hem
 VĂ€ldigt mycket

Och dĂ„ kommer jag inte kunna hĂ„lla mig utan kommer att börja stycka upp designen för att fĂ„ upp den pĂ„ nĂ€tet sĂ„ snart som möjligt och sĂ„ Ă€r jag i full gĂ„ng igen! Snacka om total itiot 🙄 !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 har sagt sitt

7 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Dum och driven – samma sak!”

 1. Det här sa Camilla den 22 oktober, 2007 klockan 12:53 1

  Usch, du lĂ„ter lika manisk som jag Ă€r… och envis som en röd gris… Visst blir man avundsjuk pĂ„ sĂ„na som bara kan sluta att jobba och sedan Ă„teruppta arbetet dagen efter… sĂ„n Ă€r inte jag (heller…) Speciellt inte dĂ„ det gĂ€ller roliga, nya saker. 😉
  Kram!

 2. Det här sa Cia den 22 oktober, 2007 klockan 13:44 2

  Ja som sagt nĂ€r det gĂ€ller normalt roliga saker… sĂ„ kan jag vara som du sa manisk, det ska avslutas eller fixas pĂ„ en gĂ„ng.
  PĂ„ jobbet har jag fĂ„tt lĂ€ra mig att gĂ„ hem nĂ€r vi stĂ€nger dĂ„ vi inte har övertid och att företaget fasktiskt inte vill att vi jobba över heller… Fast hade kontoret varit hemma eller inne is tan hade det nog kunnat bli likadant dĂ€r… Har hĂ€nt att jag suttit hemma nĂ„gon helg för att fixa lite jobbprylar bara för att jag tycker det Ă€r sĂ„ skönt att fĂ„ ordna saker i lugn och ro. Pucko-Cia! 😕

 3. Det här sa Camilla den 23 oktober, 2007 klockan 19:41 3

  Hello! Var Ă€r du? Har du grottat ned dig i julsidan eller halloweensidan… eller sĂ„ tar du bara en vĂ€lbehövlig bloggpaus.
  Kram och hoppas du har en bra tisdagskvĂ€ll! 🙂

 4. Det här sa Cia den 24 oktober, 2007 klockan 8:58 4

  Hehe Jag har tokmycket annat… 😀 . SĂ„ Ă€ven om jag vill blogga sĂ„ har jag helt enkelt inte haft tid till det :no: . Helt galet!!! Jag vet…

 5. Det här sa Carina den 24 oktober, 2007 klockan 20:38 5

  Driven!!!!
  Utan tvekan, inte dum inte, Ă€r lika sjĂ€lv och föredrar att kalla mig driven framför dum 🙂

 6. Det här sa Cia den 25 oktober, 2007 klockan 9:46 6

  Carina: Tack…för ibland kĂ€nner jag mig totalt GALEN 💡

 7. Det här sa Camilla den 26 oktober, 2007 klockan 12:59 7

  Hej svejs! Du Àr utmanad i min blogg, nÀr orken faller pÄ.
  Ha en trevlig helg!
  Kramar!

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?