Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Långbro Värdshus istället för Säby Säteri

Skrivet av den 3 december, 2013 i Ditt och datt,Middagstipset

M & jag hade bokat Minisvit på Säby Säteri. De bjöd på en helt OK meny tyckte vi och lite lyx att komma iväg är det allt.
sabysateri

Men så blev jag bjuden till Långbro Värdshus julbord av jobbet. Vill man ha god mat är det rätt ställe att gå till så jag föreslog för M att vi går dit så han också får smaka. Nu när vi varit där kan jag hälsa att vi avbokade Säby. För visst hade det varit lite extra mysigt att mysa i minisviten som planerat. Men julbordet kunde inte bli bättre än det vi fick på Långbro så vi sparar sovmyset till ett annat tillfälle.

När vi kom möttes vi av Krögaren Fredrik själv, vilket jag uppskattade. Tyvärr glömde jag att be om foto tillsammans trots att jag hade både kamera och mobil i handen. Så kan det gå ibland. Det var i alla fall en väldigt trevlig touch. På fisk och kallskuret bordet blev vi påminda om våra vänner uppe i Kalix då det fanns både kalixlöjrom och kalixkorv 🙂

Jag tror att vi kommer besöka Långbro igen det var verkligen toppen. Jag fick dessutom bekräftat att jag klurat ut receptet till Löjromscremén så den ska jag använda till nyårskanapéerna tänkte jag 🙂

langbro_main

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Långbro Värdshus istället för Säby Säteri”

  1. Det här sa Linda den 4 december, 2013 klockan 16:59 1

    Vi ska på julbord ikväll..fast bara ett litet enkelt. Det är vårt fack som bjuder. Så man måste ju få så man får ut nåt för den där avgiften man betalar varje månad. :-9

  2. Det här sa Cia den 4 december, 2013 klockan 19:22 2

    Hoppas det blir gott i alla fall!! 🙂
    Mums mums