Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Brottats.

Skrivet av den 15 december, 2012 i Ditt och datt

Ja nu har vi Ă€ntligen lyckats slĂ„ in Os sista paket. Det var en riktig  brottningsmatch och jag som redan var slut höll pĂ„ att tappa tĂ„lamodet vilket Ă€r ovanligt. Men nu stĂ„r det dĂ€r, precis lika fint som de andra paketen 🙂 Plutten ville gĂ€rna ha snöret, men det fick han inte!

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Brottats.”

  1. Det här sa Linda den 15 december, 2012 klockan 19:57 1

    Oj oj.. jag har mĂ„nga oinslagna.. men bus har tydligen inga lĂ€xor nĂ€sta vecka sĂ„ dĂ„ fĂ„r vi sĂ€kerligen lite tid för sĂ„nt skojsikgt… Ja inte hans klappar dĂ„ – utan andras.

  2. Det här sa Cia den 16 december, 2012 klockan 1:07 2

    Skönt att mina Àr klara.