Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Anemisk

Skrivet av den 14 december, 2012 i Ditt och datt

Jag har tyckt att jag varit klenare Àn klenast och ja sÄ klart var jag det.  IgÄr fick jag ligga och ta emot tvÄ av dessa flaskor med CosmoFer. Det vÀrsta meddet Àr att jag fÄr ont i leder och muskler, fast det börjar redan bli bÀttre. Att jag krÀks av min andra medicin Àr ingen nyhet. Men det bÀsta Àr i alla fall att jag borde börja bli piggare redan till julledigheten. Ska in oc kolla vÀrdena efter nyÄr. Hoppas att jag fÄtt fina sÄna dÄ!

En har tyckt till än så länge

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “Anemisk”

  1. Det här sa Linda den 15 december, 2012 klockan 19:54 1

    Usch och fy… hoppas det blir bĂ€ttre innan jul. Jag avundas dig verkglien inte..

    Förresten kan jag tala om att nĂ€r jag bytte mina piller – efter ni hĂ€lsade pĂ„ – sĂ„ har jag inte haft migrĂ€n en enda gĂ„ng sedan dess…. Love it.