Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Ljust och frÀscht

Skrivet av den 16 december, 2012 i Ditt och datt

Trots att jag Àr rÀtt risig fortfarande kunde vi ju inte lÄta min första julklapp gÄ till spillo och det Àr ja jÀkligt glad för.
OK vi som vĂ€xte upp pĂ„ 70-talet hade mest att hĂ€mta. Sen misstĂ€nker jag att man mĂ„ste bo i Stockholm för att bli riktigt trĂ€ffad. KĂ€nner man inte igen sig sjĂ€lv sĂ„ kĂ€nner man igen nĂ„gon i bekantskapskretsen. Jag Ă€r nöjd. Vilket jag inte fĂ„r vara… eller jo men inte med mitt boende.

Sittplatserna sög. M svor och sa att han aldrig ska vÀlja platser nÄgonsin igen! Han var jÀkligt sur men jag tog det med ro. Bilden förklarar det hela. Vi satt sÄ lÄngt bak man kunde komma och precis i ögonhöjd hade jag ett rÀcke. om jag lutade mig nÀra M kunde jag kika igenom ett glapp i rÀckena.

OK nu minns jag varför alltid fallit för Fredrik Lindström. I kvÀll var det trummorna som petade det hela över kanten (Ja för jag kan köra en spoiler eftersom det var sista förestÀllningen) Fick dessutom extranummer med Sahara hotnights. Jag gick dÀrifrÄn i en mÄ-bra-bubbla. Om det inte varit sista showen skulle jag sagt, gÄ och se den.

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Ljust och frĂ€scht”

  1. Det här sa Camillas dagar den 16 december, 2012 klockan 9:42 1

    Det lĂ„ter som en toppenkvĂ€ll! 🙂
    Trist med platserna, sÄnt kan jag ocksÄ reta upp mig pÄ.
    Hoppas att du fÄr mÄ bÀttre snart!

  2. Det här sa Linda/candygirl den 16 december, 2012 klockan 15:39 2

    Ja usch vilka platser. Men vilken tur du orkade gÄ och att det blev lyckat ocksÄ