Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Utefrulle

Skrivet av den 1 december, 2012 i Ditt och datt

Blev vĂ€ckt lite tidigt idag… blev inte den planerade sovmorgonen som det var tĂ€nkt. SÅ M lurade ut mig för att vara smakrĂ„d till hans glasögon. Vi hittadenĂ„gra stycken men nĂ€ deras erbjudanden höll inte.SĂ„ vi hoppade över det. Ja mutan för att jvara sĂ€ker pĂ„ att jag följde med var utefrulle pĂ„ Gunnarssons. vilket ju var en trevlig idĂ© sĂ„ det blev brunch dĂ€r. Nom nom.

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Utefrulle”

 1. Det här sa Camillas dagar den 1 december, 2012 klockan 19:30 1

  Oj, sÄ lyxigt! Det var annat Àn min fullkornsgröt det!

 2. Det här sa Cia den 1 december, 2012 klockan 21:13 2

  Heheh ja nÄgon fullkornsgröt kan man inte lura i mig. Men risgryn och havregryn gÄr bra. Men det hÀr gick sÄ klart Ànnu bÀttre.

 3. Det här sa Linda den 1 december, 2012 klockan 22:19 3

  Mumma… bus Ă„t tomtegröt med kanelhjĂ€rta. Har inte hunnit blogga det

 4. Det här sa Cia den 1 december, 2012 klockan 23:48 4

  Åhhh dags för M att göra lite tomtegröt 🙂