Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Jag var inte med

Skrivet av den 30 november, 2012 i Ditt och datt

Som sagt jag var itne med MEN kunde inte lĂ„ta bli att rapportera vad som hĂ€nder hemma hos mig. M var barnvakt till vĂ€rldens sötaste unge. Som Ă€lskar att bada. TyvĂ€rr fick hon inte bada igĂ„r, m som köpt en badfisk till henne och allt 🙂 Men titta pĂ„ det fina badkaret gĂ„r ju. Nu försöker vi tala om för pappa S att de visst Ă€r prio ett med ett badkar i nya huset.

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Jag var inte med”

  1. Det här sa Linda den 1 december, 2012 klockan 16:30 1

    Snopet…att bara fĂ„ titta pĂ„ badkaret

  2. Det här sa Cia den 1 december, 2012 klockan 17:15 2

    Ja attans. Fast hon Ă€r alltid vĂ€lkommen att komma och bada 🙂