Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Blommor från HR

Skrivet av den 30 november, 2012 i Ditt och datt

Ja ibland är man riktigt bra. Jag har fått blommor från jobbet när jag varit riktigt sjuk men inte blommor i den här kalibern. Det är HR-avdelningen som köpt in dessa fina blommor. Ja McDs HR-avdelning då för där jag jobbar har vi ingen HR än i alla fall. Så tack Mc Donalds eller tja det var ju S blommor från början. Han har jobbat där i 20 år! 20 år!!! Fast jag fick blommorna… Bra jobbat S 🙂

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Blommor från HR”

  1. Det här sa Linda den 1 december, 2012 klockan 16:31 1

    Wow. ..vilken bukett

  2. Det här sa Cia den 1 december, 2012 klockan 17:14 2

    Ja roligt som omväxling till mina vanliga rosor också.