Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Nu lugn stund i soffan.

Skrivet av den 24 november, 2012 i Ditt och datt


SĂ„ hĂ€r ser det ut frĂ„n min plats just nu, gilleljusen brinner, rĂ€tt mysigt. Fast M Ă€r rastlös och lite ”pluttengnĂ€llig”. Jag vet bara inte vad jag ska hitta pĂ„ Ă„t honom. Han behöver nog en mountainbike sĂ„ han kan ge sig ut och cykla tror jag. FĂ„r dĂ„ligt samvete och blir lite lĂ„g sjĂ€lv nĂ€r han knorrar som han gör just nu.

Jag fÄr vÀl försöka festa sjÀlv med mitt lördagsbubbel.

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Nu lugn stund i soffan.”

 1. Det här sa Linda den 24 november, 2012 klockan 19:59 1

  SĂ„ blir jag om jag inte joggat pĂ„ ett tag… och nu Ă€r det fyra dar sen… och jag hinner först pĂ„ tisdag…morr…

  Be honom ta en promenad. Det funkar oxÄ. .ibland

 2. Det här sa Cia den 24 november, 2012 klockan 20:09 2

  Han somnade… han lyckades inte sova pĂ„ dagen. SĂ„ huvudet spökade nog lite ocksĂ„.

 3. Det här sa Camillas dagar den 24 november, 2012 klockan 20:02 3

  Skicka ivÀg honom pÄ ett lÄngt, svettigt spinningpass!

 4. Det här sa Cia den 24 november, 2012 klockan 20:10 4

  Det ska han köra imorgon. Men som sagt han sover nu. Tror huvudet pÄverkade humöret sÄ han blev kinkig.

 5. Det här sa Linda/Candygirl den 29 november, 2012 klockan 0:06 5

  Svar: DĂ„ Ă€r det fyra dagar kvar tills vĂ„r Ă„ker ut igen… För den 27e Ă„ker vi till Lilla gula, Ă€r planerna. Fast jag kanske bara lĂ„ter den stĂ„ och sen tar vi bort den nĂ€r vi kommer hem. dĂ„ lĂ€r den ju barra rejĂ€lt om ingen vattnat den pĂ„ en vecka…