Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

De är här nu!

Skrivet av den 18 september, 2012 i Ditt och datt

Jag kan äntligen påbörja mitt halloweenpyssel. Men jag kom på att jag beställt lite lite ben kanske. Jag får tänka om designen lite. Saknar dock skallarna som ska på de har inte skickats än då allt i min beställning inte fanns på lager.

Men min benkrona kommer bli så himla bra! Det syns redan efter mitt första pysselförsök. Som ni inte får se riktigt än
Det riktiga inlägget blir ju en DIY how to på minhalloween.se sen när den är klar.

Ben ben ben ben ben massor med ben! 🙂

2 har sagt sitt

Tags:

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “De är här nu!”

 1. Det här sa Linda/Candygirl den 19 september, 2012 klockan 20:44 1

  Och jag tyckte det såg ut som helt sjukt mycket ben – inte för lite..

  jag har pysslat i busrummet… nu är det såååå höstsnyggt där. Och yes – bilder kommer.

  Fattar – jag gjorde det istället för att stoppa i sim-kortet i min nya… jag måste vara sjuk på nåt vil

 2. Det här sa Cia den 19 september, 2012 klockan 21:08 2

  Jo det är ganska många ben. men inte så många som behövs till den stora kronan. Först gick det åt 3 påsar per ”girlang” (Såg skitbra ut) Men då kom jag på att då räcker det inte att täcka hela kronan. Så nu får jag köra två pärlor mellan varje ben. Inte lika snyggt de spretar inte lika bra och ser mindre verkliga ut. Men jag får göra det bästa jag kan med det jag har och då är det tänka om som gäller.

  Ja lite sjuk måste du nog vara 🙂