Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Affärsresa för SWOT-teamet

Skrivet av den 20 september, 2012 i Ditt och datt

Idag bar det av mot Blöteborg vi skulle traäffa lite nya kollegor och köra SWOT-övningar och bara allmänt få lite inspiration.

Vi fick så klart en rundvandring i lokalerna. Ni kan ana lite vad jag jobbar med. Till middag blev det skaldjursbuffé, för skaldjur ska man äta när man är i Götet. Jag blev dock lite besviken när det inte fanns några ostron, det hade liksom varit pricken över i. Vi hade fått höra att vi skulle bo på vandrarhem med toalett i korridoren. så blev det tack och lov inte. Vi bodde på fina hotel Villan. Utanför alla rum hade låneparaplyer, det kan behövas på morgonen då man vandrar ut på en pir för att äta frukost. Godnatt Götet!

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Affärsresa för SWOT-teamet”

 1. Det här sa Linda/Candygirl den 25 september, 2012 klockan 21:29 1

  Åh vad kul med en sväng sådär – om än bara i jobbet. Och vilket käk. Men ostron hade jag bara varit glad att det inte fanns. Jag har ätit det en gång och blev inte impad.

 2. Det här sa Cia den 25 september, 2012 klockan 22:24 2

  Blev rätt stressig resa men en del var mysigt 🙂

  Jag tycker ostrom är oförskämt gott,märkligt, tror det är den där fräsht saltiga smaken tillsammans med tillsatt syra. NOM NOM! Blev väldigt sugen nu.

 3. Det här sa Camillas dagar den 27 september, 2012 klockan 9:23 3

  Men vilken mysig resa! Jag har helt missat att du uppdaterat här, då min bloglovin inte har skvallrat om att du skrivit något på lääänge.
  Underbart litet hotell, underbar maaaaat och jag gillar verkligen bilden på korridoren där alla paraplyer hänger utanför dörrarna. Coolt och annorlunda. 🙂
  Det var alldeles för länge sedan jag var i Göteborg nu, säkert 3-4 år sedan… men gillar stan massor.

 4. Det här sa Cia den 30 september, 2012 klockan 0:08 4

  Ja middag och hotell var toppen. Kan rekommendera båda 🙂