Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Min Halloween

Skrivet av den 16 september, 2012 i Webbdesign

OK jag kommer antagligen Halloweena mig hĂ€r ocksĂ„ MEN i helgen har mina Halloweentips fĂ„tt ett eget hem. Jag kommer fylla pĂ„ dĂ€r med allt som jag gör, köper, pyntar, bakar, lagar… I’m on a mission som de sĂ€ger pĂ„ andra sidan pölen. Sverige ska fĂ„ lite bus och glĂ€dje i den lĂ„nga mörka vintern. SĂ„ nu Ă€r jag kandelabermogul (Ljus i mörkret) och Halloweenguru (Ljus och bus i mörkret). SnĂ€lla söta sprid gĂ€rna lĂ€nken!!!
http://www.minhalloween.se

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Min Halloween”

 1. Det här sa Linda/Candygirl den 17 september, 2012 klockan 20:54 1

  Den blir kanonbra helt enkelt.

 2. Det här sa therese den 4 juli, 2013 klockan 8:08 2

  Hej! otroligt snygg design. Gör du till andra med? 🙂

 3. Det här sa Cia den 5 juli, 2013 klockan 18:32 3

  Hej Therese,

  Tack sÄ fin komplimang!
  Nej jag gör inte designer till andra lÀngre. Men blir glad nÀr nÄgon frÄgar.