Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Grinade en skvÀtt

Skrivet av den 14 maj, 2012 i La Femme

Ja inte av sorg utan snarare av lycka. Jag saknar verkligen mina syskon i Florida/Alabama. Aimee min syrra skickade en film tillÀgnad mig. Klickar ni pÄ bilden kan du vÀlja att se den med windows movie player om du inte ha mac för dÄ kan du inte se den gissar jag. Blev sÄ glad nÀr de tÀnkte pÄ mig sÄ att de spelade in en hÀlsning till mig nÀr de samlades. Finns en del 2 ocksÄ som Aimee inte fick med i mejlet. Tror de stal en bit av mitt hjÀrta och behöll det dÀrborta. Mina bröder och deras fruar och barn och mina syrror med man och barn och mamma och moster Pam och Morbror Dale.

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Grinade en skvĂ€tt”

 1. Det här sa Camillas dagar den 15 maj, 2012 klockan 19:28 1

  Åh, men jag blir ju ocksĂ„ nĂ€stan tĂ„rögd. Kan du inte sticka dit i sommar?

 2. Det här sa Cia den 15 maj, 2012 klockan 19:55 2

  Jag önskar att jag kunde men det blir nog tyvÀrr inte sÄ

 3. Det här sa Linda den 16 maj, 2012 klockan 23:06 3

  Åh sĂ„ kul – omtĂ€nktsamt- men jag hade liksom inte hĂ€ngt med pĂ„ att du har syskon. Har liksom fĂ„tt för mig att du Ă€r sjĂ€lv… fel, med andra ord. Fotot pĂ„ alla Ă€r ju jĂ€ttebra. inte lĂ€tt att fĂ„ med sĂ„ mĂ„nga pĂ„ samma bild men hĂ€r blev det ju klockrent.

 4. Det här sa Cia den 17 maj, 2012 klockan 0:15 4

  Jadet Àr ju sÄ att jag inte har nÄgra syskon frÄn mina förÀldrar. Eller tja pappa har ju gift sig med en hÀxa som redan hade en son sÄ han Àr ju ingift bror. Som jag bara trÀffat en gÄng.

  MEN!!!
  Sen har jag min underbara amerikanska familj, som jag var utbytesstudent hos. Vi kom varandra vÀldigt nÀra och kallar varandra för bror och syster. Och Jag Àlskar dem som om de var min familj.Jag saknar dem vÀldigt mycket och har ju varit över och hÀlsat pÄ mÄnga gÄnger. Nu Àr det dock vÀldigt mÄnga Är sedan jag var dÀr. SÄ jag har en bonusfamilj kan man sÀga.

 5. Det här sa SmĂ€m den 25 maj, 2012 klockan 9:40 5

  Det blir poĂ€ngkort naturligtvis. Dock gör jag dom aldrig sjĂ€lv till Eurovision eftersom man kan printa direkt frĂ„n BBC! HĂ€lsa att dom kan göra det! 🙂