Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Testpanelen ger mormor OK

Skrivet av den 13 maj, 2012 i Middagstipset

Testade Mormors dumplings och tja jooho för det priset blir det nog fler gÄnger. 17 dumplings för 70 kronor. Jag orkade 15 med lite tvÄng. M blev proppis pÄ sina 19. Chili-jordnöts-oljan var bÀsta dippen, hade kunnat tÀnka mig lite sesamfrön i soyan kom jag pÄ nu.

Dumplings Àr ju ganska fÀrglös mat men det gÄr liksom inte att göra sÄ mycket Ät. För er som inte vet vad det Àr sÄ Àr det lite som kinesisk ravioli utatomat, men som man sen dippar i olika sÄser. I den hÀr fallet chilijordnötsoljan, soya och nÄgon ljus ganska söt vinÀger.

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Testpanelen ger mormor OK”

 1. Det här sa Linda den 13 maj, 2012 klockan 20:43 1

  Har jag aldrig testat men det Ă€r sĂ€kert smarrit. Det mesta frĂ„n asienhĂ„llet Ă€r ju mums…

 2. Det här sa Cia den 13 maj, 2012 klockan 22:51 2

  FInns sÄ klart godare men sÀllan sÄ billigt.

 3. Det här sa Camillas dagar den 14 maj, 2012 klockan 7:36 3

  Har aldrig testat sĂ„na, men det finns visst med i mitt restauranghĂ€fte… man kanske borde prova.
  Mina kommentarer kommer fortfarande inte fram om jag har min lĂ€nk med till bloggen och hotmail.com, dĂ€remot hotmail.se och utan lĂ€nk – men dĂ„ blir jag en grön gubbe pĂ„ bilden i stĂ€llet.

 4. Det här sa Cia den 14 maj, 2012 klockan 12:47 4

  Ja fast man ska prova pÄ rÀtt stÀlle för de kan vara bra eller dÄliga. De hÀr var helt OK.
  Du fÄr prova igen för nÀr jag la dit dina uppgifter gick det.