Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Spooky!

Skrivet av den 10 maj, 2011 i Ditt och datt

NĂ€r jag kom hem frĂ„n mitt besök hos mamma i kapellet lĂ€t jag min telefon ligga kvar i vĂ€skan. Men sĂ„ ringde nĂ„gon  och nĂ€r jag plockade upp telefonen fanns ett meddelande pĂ„ den frĂ„n INGEN som löd ”Ingenting att Ă„ngra”. Jag valde att inte kolla vidare utan tĂ€nkte att jag kan lĂ€sa messet nĂ€r jag pratat klart. SĂ„ jag svarade, det var frĂ„n PAR och de ville sĂ€lja adresser… Nej tack!

NÀr vi lagt pÄ var meddelandet borta, det finns inte nÄgonstans. Har Äterskapat det för att illustrera. Mycket mÀrkligt. M har en idé om att det Àr ett systemmeddelande i iPhonen. NÄgon som vet om det Àr sÄ?

En har tyckt till än så länge

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “Spooky!”

  1. Det här sa Linda den 11 maj, 2011 klockan 18:58 1

    svar: SVart Ă€r ett mĂ„ste.. och det finns ju
 jag Ă€r ju beroende av ögonskugga och har ”bara” haft fyra fem st i Gula
 och jag ids ju inte dra skuggorna mellan


    Jo jag minns att du sagt att du Ă€lskar olika skuggor… SĂ„ kul. Men jag ramlar alltid tillbaks till svart och möjligen ljusrosa eller nĂ„gon brunaktig ton. DĂ„ trivs jag. Syns ocksĂ„ pĂ„ dina bilder att du Ă€lskar skuggor.