Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Cut & dried

Skrivet av den 11 maj, 2011 i Sorgearbete

Kom hem frĂ„n begravningsbyrĂ„n och kĂ€nde att jag mĂ„ste ha förĂ€ndring. Gick ner till frissan och gav i stort sĂ€tt fria hĂ€nder. SĂ„ nu har jag uppklippt hĂ„r med snedlugg. Luggen fĂ„r ni inte se för jag Ă€r verkligen söndergrĂ„,ten men sĂ„ hĂ€r ser det ut baktill. RĂ„ttfĂ€rgat Ă€ven kĂ€nt som mellanblont. Skulle behöva lite varmare fĂ€rg men det fĂ„r bli nĂ€sta gĂ„ng. Jag har verkligen babyfjunigt hĂ„r. 😐

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Cut & dried”

 1. Det här sa Linda den 11 maj, 2011 klockan 21:22 1

  Åh vad fint det var bakifrĂ„n. Och jag antar att det Ă€r fint frammifrĂ„n med. Mitt hĂ„r ska sparas lite nu.. jag rĂ„dgjorde med min frissa i gĂ„r och hon höll med. men jag ska bleka pĂ„ slingorna mer innan sommaren börjar.

  Lite virvlar dĂ€rbak som gör att det brĂ„kar… Men skönt med ”helt hĂ„r”. Vi fĂ„r se hur det blir nu behövde jag det hĂ€r.
 2. Det här sa Maria den 12 maj, 2011 klockan 7:37 2

  HÄller med Linda, det blev jÀttefint.

  Det vĂ€rsta Ă€r att det brukar vara fint nĂ€r man kommer frĂ„n frissan. Sen lyckas jag inte fĂ„ till det mer. 😐
 3. Det här sa Camilla den 14 maj, 2011 klockan 20:51 3

  Det blev verkligen jÀttefint! Du gjorde helt rÀtt i att ge dig sjÀlv en ny frisyr, en förÀndring i allt det tunga. Kramar!

  Har inte tvĂ€ttat det sjĂ€lv Ă€n…men mĂ„ste… Hur blir det dĂ„? Det fĂ„r vi se 😉