Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

En Ă€kta ”Camilla”

Skrivet av den 24 april, 2011 i Ditt och datt

Nu Ă€r det avgjort… nĂ€stan 1000 kr Ă„kte tillbaks. SĂ„ det fĂ„r rĂ€knas som en tvĂ€ttĂ€kta ”Camilla”.

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “En Ă€kta ”Camilla””

 1. Det här sa Linda den 25 april, 2011 klockan 8:15 1

  Haha… det Ă€r det dĂ€r somĂ€r sĂ„ besvĂ€rligt med att skriva efter saker.

  Jo fast det var inte sÄ besvÀrligt. Jag behövde bara tejpa ihop pÄsarna och kryssa i en siffra om varför jag skickade tillbaks plaggen. Sen lÀmnar jag bara in dem pÄ posten igen.
 2. Det här sa Camilla den 25 april, 2011 klockan 12:35 2

  *ha ha*… Trist, men sĂ„ Ă€r mitt liv… 😉

  Mitt med tydligen 😉
 3. Det här sa Linda den 25 april, 2011 klockan 22:54 3

  Ja, det var inte det administrativa jag menade. Utan det dÀr: Jag har bestÀllt mig en jacka/byxor/bikini eller vad fn som helst och sen visar det sig att jag lika fullt saknar det jag trodde mig inhandlat för att det nite passade. Som tur Àr passar det typ alltid nÀr jag bestÀller Ät bus.

  Ja det Àr sant, jag gjorde en reid dÄ jag behövde Jeans och jag helt enkelt Àr för tjock för att hitta nÄgra pÄ stan. HÀr fanns det sÄna som passade (Tack och lov). Ja för mig Àr det alltid deppigt att handla klÀder men nu slipper jag svettas i ett provrum för att sen bli besviken och ge upp.