Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Mintsmakande snor

Skrivet av den 25 april, 2011 i Ditt och datt

 
 
Japp jag gör ett nytt försök till att fÄ sova pÄ nÀtterna utan att frÀta sönder halsen. SÄ kul Àr det nÀmligen att vara Cia allt som oftast. Inte kul alls med andra ord.

Det har hÀnt att jag inte kunnat sova pÄ hela natten och ni kan ju ana hur man mÄr pÄ morgonen och borde gÄ till jobbet! Det slutar med att jag Àr hemma av utmattning men kan inte sova ordentligt dÄ heller för det Äker hiss. Hur jÀkla jobbigt som helst.

Nu har jag gÄtt pÄ reklamen och ska testa Galieve. Det var som att dricka mintsmakande rinnsnuva (Ja som jag förestÀller mig sÄn snuva i alla fall). HÄret reser sig vid tanken, men funkar det blir det mer snor imorgon!

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Mintsmakande snor”

 1. Det här sa Maria den 26 april, 2011 klockan 7:58 1

  Huvva vad otÀckt, hoppas det hjÀlper.

  Lite bĂ€ttre var det, tror jag …. Det mĂ€rks nog först om nĂ„gra dagar.
 2. Det här sa Carina den 26 april, 2011 klockan 10:24 2

  LÄter inte som en dans pÄ rosor precis!
  Skulle ocksÄ behöva besöka apoteket idag,
  antingen Àr det pollen el sÄ har Stefan smittat mig.
  MĂ„r pyton idag 🙁

  Ja det var dags för alergipiller för mig med nu 🙁
 3. Det här sa Camilla den 26 april, 2011 klockan 10:55 3

  Usch, det lÄter obehagligt. Hoppas att det hjÀlper!

  Samma skit jag kÀmpat med lÀnge nu, bara det att det brÄkar oftare nu.