Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Fantastisk trio?

Skrivet av den 16 januari, 2011 i Middagstipset

Ja jag tÀnker pÄ Mig, Kajsa Warg och Jan Boris-Möller mitt kylskÄp ekar snart helt tomt Àven om det finns lite prylar i skafferiet och frysen Àr rÀtt full. En blandning av man tager vad man haver och hÀr har du Mitt kylskÄp.

Ja dÄ fÄr man uppfinna. Jag tycker det ser gott ut och doftar hÀrligt. Jo jag pratar mat igen. Om det blev gott kan jag ju skriva ner receptet.

6 har sagt sitt

6 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Fantastisk trio?”

 1. Det här sa Anne den 16 januari, 2011 klockan 18:14 1

  Vart det gott? Koftan Ă€r av , jag har tokstrippat! Dansat Zumba och afro i ett par timmar. Guld för sjĂ€len 😀

  Galet gott!
  Tog 8 skivor fördigskivad GOuda, Âœ dl vĂ€sterbotten, en liten burk fĂ€rskost vitlök och örter 4 Ă€gg och 4 dl mjölk och blandade till sanning. Sen tog jag 600 gr köttfĂ€rs och frĂ€ste med massor av grillkrydda sĂ„ att det Ă€r för mycket krydda för att Ă€ta den som den Ă€r. Kokade ett paket fjĂ€rillspasta. Rörde ihop det till en enda röra. och hĂ€llde i en ugnsform. 220 min i ugnen. De sista 6 med lite ströbröd pĂ„ toppen.
  YUMMIE!

  Bra du kanske skulle köra pole dancing som trĂ€ning 😉

 2. Det här sa Alexandra "HANSDOTTER" Neudatjina den 16 januari, 2011 klockan 18:35 2

  Sv:
  Han Àr en liten ragdoll! ^^
  😀

  Supersöt Ă€r han oavsĂ€tt 🙂
 3. Det här sa Camilla den 16 januari, 2011 klockan 19:59 3

  Mmm, vad gott! 🙂 Nu blev jag hungrig och vill hem och Ă€ta. MĂ„ste skynda mig sĂ„ att jag hinner hem till Solsidan i kvĂ€ll.

  Sitter och vrider mig av hur pinsam Solsidan Ă€r… MĂ„ste surfa samtidigt och hyperventilera… SĂ„ jobbigt.
 4. Det här sa Anne den 16 januari, 2011 klockan 22:50 4

  Cia, jag skulle inte banga för pole dance heller eller varför inte strip aerobics 😉
  Jag Àlskar att dansa. Men jag Àr uppvuxen med tvÄ dansanta förÀldrar.De tÀvlingsdansade som unga.

  Jag tycker det lĂ„ter roligare i alla fall. MĂ„ste vara min ”kinky side”
  Jag Àlskar att sjunga. Fast jag absolut inte har nÄgon sÄngröst. Jag tröstar mig med att jag har en fantastisk telefonröst.
 5. Det här sa Camilla den 16 januari, 2011 klockan 23:19 5

  Nej, men Solsidan Àr ju underbar! Gillar du inte den???
  Glöm allt mitt krĂ„ngel, jag Ă€r tillbaka dĂ€r jag var frĂ„n början och du fĂ„r lĂ€nka… ska försöka tĂ€nka mer pĂ„ vad jag skriver och vad jag lĂ€gger ut för bilder i stĂ€llet.

  Det Ă€r hat-kĂ€rlek frĂ„n min sida nĂ€r det gĂ€ller Solsidan. Tittar men brukar surfa samtidigt för att lugna nerverna 🙂

  OK… Har inte alls varit krĂ„ngligt. Skit i att folk lĂ€gger sig i ditt liv. Fattar de inte att de gör dig illa borde de dra Ă„t h-vete. Det har jag bett massor av mina nu ex vĂ€nner göra. Har Ă€ven sagt Ă„t min mamma att hĂ„lla kĂ€ft om det som inte passar henne i mitt liv eller sĂ„ behöver hon inte vara i mitt i liv. Jag Ă€r hĂ„rd mot de hĂ„rda. Det har gjort mitt liv lugnare. Även om det var enormt svĂ„rt att sĂ€ga Ă„t min mamma men det var vĂ€rt det.

 6. Det här sa Carina den 17 januari, 2011 klockan 23:06 6

  Det ser gott ut Cia, gissar att det var sÄ ocksÄ!
  Ibland lyckas man dÄ trolla till de mest konstiga grejer av det som finns i kyl/frys! Ibland gott andra gÄnger mindre gott!

  Har misslyckats tvĂ„ ggr. Det Ă€r ett rĂ€tt OK facit. Fast lyckats dess fler 🙂

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?