Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Fantastisk trio?

Skrivet av den 16 januari, 2011 i Middagstipset

Ja jag tänker på Mig, Kajsa Warg och Jan Boris-Möller mitt kylskåp ekar snart helt tomt även om det finns lite prylar i skafferiet och frysen är rätt full. En blandning av man tager vad man haver och här har du Mitt kylskåp.

Ja då får man uppfinna. Jag tycker det ser gott ut och doftar härligt. Jo jag pratar mat igen. Om det blev gott kan jag ju skriva ner receptet.

6 har sagt sitt

6 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Fantastisk trio?”

 1. Det här sa Anne den 16 januari, 2011 klockan 18:14 1

  Vart det gott? Koftan är av , jag har tokstrippat! Dansat Zumba och afro i ett par timmar. Guld för själen 😀

  Galet gott!
  Tog 8 skivor fördigskivad GOuda, ½ dl västerbotten, en liten burk färskost vitlök och örter 4 ägg och 4 dl mjölk och blandade till sanning. Sen tog jag 600 gr köttfärs och fräste med massor av grillkrydda så att det är för mycket krydda för att äta den som den är. Kokade ett paket fjärillspasta. Rörde ihop det till en enda röra. och hällde i en ugnsform. 220 min i ugnen. De sista 6 med lite ströbröd på toppen.
  YUMMIE!

  Bra du kanske skulle köra pole dancing som träning 😉

 2. Det här sa Alexandra "HANSDOTTER" Neudatjina den 16 januari, 2011 klockan 18:35 2

  Sv:
  Han är en liten ragdoll! ^^
  😀

  Supersöt är han oavsätt 🙂
 3. Det här sa Camilla den 16 januari, 2011 klockan 19:59 3

  Mmm, vad gott! 🙂 Nu blev jag hungrig och vill hem och äta. Måste skynda mig så att jag hinner hem till Solsidan i kväll.

  Sitter och vrider mig av hur pinsam Solsidan är… Måste surfa samtidigt och hyperventilera… Så jobbigt.
 4. Det här sa Anne den 16 januari, 2011 klockan 22:50 4

  Cia, jag skulle inte banga för pole dance heller eller varför inte strip aerobics 😉
  Jag älskar att dansa. Men jag är uppvuxen med två dansanta föräldrar.De tävlingsdansade som unga.

  Jag tycker det låter roligare i alla fall. Måste vara min ”kinky side”
  Jag älskar att sjunga. Fast jag absolut inte har någon sångröst. Jag tröstar mig med att jag har en fantastisk telefonröst.
 5. Det här sa Camilla den 16 januari, 2011 klockan 23:19 5

  Nej, men Solsidan är ju underbar! Gillar du inte den???
  Glöm allt mitt krångel, jag är tillbaka där jag var från början och du får länka… ska försöka tänka mer på vad jag skriver och vad jag lägger ut för bilder i stället.

  Det är hat-kärlek från min sida när det gäller Solsidan. Tittar men brukar surfa samtidigt för att lugna nerverna 🙂

  OK… Har inte alls varit krångligt. Skit i att folk lägger sig i ditt liv. Fattar de inte att de gör dig illa borde de dra åt h-vete. Det har jag bett massor av mina nu ex vänner göra. Har även sagt åt min mamma att hålla käft om det som inte passar henne i mitt liv eller så behöver hon inte vara i mitt i liv. Jag är hård mot de hårda. Det har gjort mitt liv lugnare. Även om det var enormt svårt att säga åt min mamma men det var värt det.

 6. Det här sa Carina den 17 januari, 2011 klockan 23:06 6

  Det ser gott ut Cia, gissar att det var så också!
  Ibland lyckas man då trolla till de mest konstiga grejer av det som finns i kyl/frys! Ibland gott andra gånger mindre gott!

  Har misslyckats två ggr. Det är ett rätt OK facit. Fast lyckats dess fler 🙂