Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Året i böcker – 2010

Skrivet av den 4 januari, 2011 i Ditt och datt


3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Året i böcker – 2010”

 1. Det här sa Linda den 4 januari, 2011 klockan 14:57 1

  tycker mig ana ett visst tema… hm….

  Det finns för mycket deckare och för lite råa vampyrböcker 😈 😈 😈
 2. Det här sa Linda den 4 januari, 2011 klockan 20:52 2

  Vad roligt att tomten kan dyka upp även inför trettonhelgen. Vissa länder får väl sina klappar i morgon va? Det kanske var den tomten som kom till M.

  Ja Rysk och Ukrainsk Jul… tror de delar ut klappar den 7e. Tror mig ha hört det av en kund. Fick utbildning om det asiatiska nyåret häromdagen. Vi är i tigerns år och i februari går vi in i kaninens år. Undrar om man ska ta och fira då med!? 🙂
 3. Det här sa Camilla den 6 januari, 2011 klockan 13:38 3

  Oj, vad mycket det såg ut då du radade upp dem så. Jag tror banne mig att du har läst mer än vad jag har. Kanske. Jag har nog inte läst någon av dina böcker, jo Djävulen bär Prada, men på svenska. Läser du engelska böcker?

  Det har blivit en hel del till och från jobbet bara 4 på semestern tror jag. Märkligt. Rekomenderar inte alla men gillar faktiskt mitt senaste fynd bäst. Alla böcker i Night Huntress serien av Jeanine Frost. Jo senaste året har jag inte läst en enda bok på Svenska.

  Jag föredrar nog engelska böcker och böcker på engelska .