Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Kattmadrass

Skrivet av den 3 januari, 2011 i Kattifnattarna

Har man katt fĂ„r man lĂ€ra sig hur det Ă€r att vara Ă€gd. SĂ„ hĂ€r Ă€r det varje dag nĂ€r jag kommer hem. Pympen klĂ€ttrar upp och lĂ€gger sig pĂ„ mitt bröst med tassarna pĂ„ min axel. Jo jag Ă€r osminkad (som vanligt) och hĂ„ret har mössfrilla dessutom har jag sĂ„n dĂ€r vinterblek degfĂ€rg, men OK jag bjuder pĂ„ det. NĂ€r jag ser bilden önskar jag att jag haft lite smink pĂ„ ögonen i alla fall. Ignorera!!! Titta pĂ„söt katten…

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Kattmadrass”

 1. Det här sa Linda den 3 januari, 2011 klockan 23:58 1

  En riktigt hĂ€rlig vĂ€lkommen-hem-kram. Myyyyys…

  Mmmm och sĂ„ sĂ€ger de att hunden Ă€r mĂ€nniskans bĂ€sta van… Hmmm
 2. Det här sa Carina den 4 januari, 2011 klockan 8:30 2

  Ett keligt djur Ă€r ju hur mysigt som helst, man fĂ„r bara inte nog 🙂

  Jo ibland nÀr hon hÄrar extra Àr det lite jobbigt att hon ska klÀttra upp i ansiktet sÄ dÀr.
  Men hon Ă€r underbar nĂ€stan jĂ€mt. 😐 😀
 3. Det här sa Camilla den 6 januari, 2011 klockan 13:37 3

  Oh, sĂ„ mysigt det ser ut. 🙂 Saga har blivit en riktig hussegosis nu helt plötsligt. NĂ€stan sĂ„ att man blir lite avundsjuk. 😉 Förut var det bara matte som gĂ€llde.