Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Dagens lyx

Skrivet av den 5 januari, 2011 i Ditt och datt

M hĂ€mtade mig strax efter 13:00 pĂ„ jobbet. SĂ„ tog vi oss till Kungsgatan för att köpa ”sleve” pĂ„ Macoteket. Vilket skĂ€mt finns fortfarade inga trots att de har pĂ„ hemsidan. NĂ„ja Jag har hittat ett stĂ€lle jag tĂ€nker shoppa frĂ„n i USA istĂ€llet.
SĂ„ vi gick och kĂ€kade pĂ„ TGIF för Även om det Ă€r TGIW idag. Vi skulle Ă€ven pĂ„ bio men kom pĂ„ att ingen av oss hade linser och dĂ„ Ă€r 3D film inte lika bra. NĂ€r brillorna ska fĂ€ktas med varandra. PĂ„ vĂ€gen tillbaks smet jag in pĂ„ Lush shoppade lite badolja och bubbelbitar. De rĂ„kade ha en drive sĂ„ jag fick med mig 3 bubbelbitar extra en badbomb extra en socker scrub och ett lipbalm utan att behöva betala för dem. Dubbelt upp kan man sĂ€ga. Inte fel…inte fel alls!
DĂ„ allt extra inte fick plats i min badburk sĂ„ blir det till att ta mĂ„nga mysiga bad de nĂ€rmaste dagarna. Inte mig emot. Jag glömde dock köpa ”You Snap The Whip Body Butter” Som Ă€r sĂ„ sjuktbra om man vill ha lenare hud.

Fick tips av Lushtjejen att jag Àven kan hitta de gamla sorter som inte lÀngre sÀljs i butik pÄ Lush retrosida.

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Dagens lyx”

  1. Det här sa Linda den 6 januari, 2011 klockan 0:54 1

    Snygg badburk. Borde skaffa nĂ„t sĂ„nt…

    Den Ă€r i alla fall praktisk, köpte den pĂ„ köksavdelningen. Helst vill jag ju ha ett monsterbadrum med vackra skĂ„lar. Hmmm hur blir jag rik? MĂ„ste klura ut nĂ„got bra 😉
  2. Det här sa Camilla den 6 januari, 2011 klockan 13:40 2

    Åh, vilken lyxburk. 🙂 Jag badar ocksĂ„ varje dag, men inte i sĂ„ lyxiga tillbehör. Du Ă€r helt enkelt en lyxigare tjej Ă€n jag Ă€r, det Ă€r bara att inse fakta. 🙂

    Mnja… jag badarinte i sĂ„ lyxiga tillbehör varje dag. DĂ„ skulle jag bli ruinerad ❗ 😀

Trackback URI | Comments RSS

Vad tycker du?