Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Dagens lyx

Skrivet av den 5 januari, 2011 i Ditt och datt

M hämtade mig strax efter 13:00 på jobbet. Så tog vi oss till Kungsgatan för att köpa ”sleve” på Macoteket. Vilket skämt finns fortfarade inga trots att de har på hemsidan. Nåja Jag har hittat ett ställe jag tänker shoppa från i USA istället.
Så vi gick och käkade på TGIF för Även om det är TGIW idag. Vi skulle även på bio men kom på att ingen av oss hade linser och då är 3D film inte lika bra. När brillorna ska fäktas med varandra. På vägen tillbaks smet jag in på Lush shoppade lite badolja och bubbelbitar. De råkade ha en drive så jag fick med mig 3 bubbelbitar extra en badbomb extra en socker scrub och ett lipbalm utan att behöva betala för dem. Dubbelt upp kan man säga. Inte fel…inte fel alls!
Då allt extra inte fick plats i min badburk så blir det till att ta många mysiga bad de närmaste dagarna. Inte mig emot. Jag glömde dock köpa ”You Snap The Whip Body Butter” Som är så sjuktbra om man vill ha lenare hud.

Fick tips av Lushtjejen att jag även kan hitta de gamla sorter som inte längre säljs i butik på Lush retrosida.

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Dagens lyx”

  1. Det här sa Linda den 6 januari, 2011 klockan 0:54 1

    Snygg badburk. Borde skaffa nåt sånt…

    Den är i alla fall praktisk, köpte den på köksavdelningen. Helst vill jag ju ha ett monsterbadrum med vackra skålar. Hmmm hur blir jag rik? Måste klura ut något bra 😉
  2. Det här sa Camilla den 6 januari, 2011 klockan 13:40 2

    Åh, vilken lyxburk. 🙂 Jag badar också varje dag, men inte i så lyxiga tillbehör. Du är helt enkelt en lyxigare tjej än jag är, det är bara att inse fakta. 🙂

    Mnja… jag badarinte i så lyxiga tillbehör varje dag. Då skulle jag bli ruinerad ❗ 😀