Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Återhämtat mig.

Skrivet av den 20 november, 2010 i Ditt och datt

Japp lite samkväm med jobbet igår, vid 16:30 öppnade vi vin och öl…Busigt för vi stänger 17:00. Tog några taxis till Vapiano som hade 1,5 timmars kö minst för 12 pers. Vi gick till nyöppnade Wagamama som ”bara skulle ha 30 minuters väntetid. Blev 50 min med det blev gott och trevligt. Ja i alla fall tills huvudvärken kom krypande. Jag valde först en tigerräksrätt men den skulle vara stark så jag bangade.Valde en massa smårätter istället. De kan i alla fall inte laga råtta för man ser rakt in i köket 😉 OK Priser, men gå inte dit en fredag eller lördagskväll… Det är bara mitt råd.

Nör det var dags att gå vidare droppade jag av. Vilket jag är glad för, hade näsblod och rungande huvudvärk när jag landade hemma. Somnade på ett litet kick efter att jag dövat huvudet med min huvudvärksblåsa.

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Återhämtat mig.”

 1. Det här sa Lotta den 21 november, 2010 klockan 10:54 1

  Ja, det var kul och gott! Du missade inte så mycket på Sky Bar (tror jag, jag droppade av efter nån timma).

  Skönt för jag kände mig lite vissen för att jag drog också.
 2. Det här sa Linda den 21 november, 2010 klockan 18:58 2

  Svar: Jag nappar på alla plåtlådor man hittar… (faktiskt finns det någon till som var tom just nu – knäckebröd och ballerina bla annat) Tycker det känns bra att stänga in torrvaror. Dom jag inte har plåtlåda till stoppar jag ofta i förslutna plastpåsar i stället…

  Jag med Kaffeburkar har vi flera stycken 🙂
  Vill också stänga in mina torrvaror. Skulle köpa alla lådor bara de erbjöds.
 3. Det här sa Camilla den 21 november, 2010 klockan 19:02 3

  Åh, vad gott! Precis vad jag känner för i dag – riktig fet, flottig och onyttig mat. Hoppas att du mår bättre i dag och har hunnit njuta av helgen också.
  Jag jobbar i dag, men är i alla fall piggare än i går. I morgon är jag ledig. Så skönt, så skönt!

  fast det var inte fett och flottigt. Helgen gick för fort den här gången jag har inte landat och är inte redo för en ny vecka.
 4. Det här sa Linda den 22 november, 2010 klockan 21:27 4

  Jösses vad snabb du är.. hann ju bara läsa om Tsatsiki för bus så var det grejjat. TACK TACK TACK

  Som sagt jag hade ju redan byggt in gråa flikar, det var bara att lägga dit dem.
  La även in dem i Jultemat så att du har dem kvar när du aktiverar det.