Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Måste bara berätta

Skrivet av den 7 oktober, 2010 i Ditt och datt

Ni vet ju att jag har ett eget litet hobbyföretag,  i fredags åkte jag in till stan för att prata med en donna på skatteverket. Jag var där inne I ca 10 minuter. När jag kommer ut står en polis rätt utanför entrén och skriver en parkeringsbot! Jag går fram till honom och säger: -”Kom igen nu, var lite schysst och riv Lappen. Snälla, har Du inget viktigare att göra en fredagseftermiddag…?”

Han ignorerade mig totalt och fortsatte skriva…
Jag kallade honom för paragrafryttare och as, och att han säkert var bög också! (Han såg nämligen ut att vara homofob, inga förutfattade meningar här inte 🙂 ) Han gav mig en blick och skrev oberört ut en ny bot för att bilen hade slitna däck!? Då kallade jag honom för din lilla djävla hästskit! Han skrev klart den andra boten och satte den tillsammans med den första på vindrutan och började på en tredje!! Det här höll på i ungefär 10 minuter. Ju mer jag skrek åt honom, desto fler böter skrev han utan att säga ett enda ord. Därefter gick jag vidare till min bil, som stod I parkeringshuset 200 meter därifrån.

Det är viktigt att ha lite kul varje dag…..!

Jo tjena att jag gjorde… Vad tror ni om mig egentligen? Som sagt det är viktigt att ha lite kul varje dag 🙂

9 har sagt sitt

9 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Måste bara berätta”

 1. Det här sa Linn den 7 oktober, 2010 klockan 17:41 1

  Sv: Saft? 🙂

  Mmmm smultronsaft… ja med lite alkohol i, lät spännande.
 2. Det här sa Linda den 7 oktober, 2010 klockan 18:05 2

  Alltså… när jag kom till raden att ”han var säkert bög också” kollade jag om jag var på rätt blogg… Haha… Sen började jag begripa att det var nog inte riktigt sant

  Hahaha got you med andra ord 😉 Funderade faktiskt på om jag inte skulle ha med det.
 3. Det här sa smäm den 7 oktober, 2010 klockan 21:56 3

  hahaha!

  😀
 4. Det här sa Carina den 8 oktober, 2010 klockan 7:38 4

  Underbar 🙂

  Humor som får mig att le 🙂
 5. Det här sa Camilla den 8 oktober, 2010 klockan 9:26 5

  Jag förstod att det var något lurt här… det lät inte som Cia… 🙂

  Nej Cia är ju ganska snäll för det mesta… Mesig nästan 🙂
 6. Det här sa Linda den 9 oktober, 2010 klockan 10:50 6

  svar; Har jag inte gjort nån fe tidigare??? *funderar* Näe det är nog bara älvor

  Får väl bli en Älva vid en Älv senare då 🙂
 7. Det här sa Linda den 10 oktober, 2010 klockan 19:51 7

  Går det att lägga in ett sånt här skript på min sida? Det är ett rosa band
  Fast skriptet försvann visst (nu spammar jag dig.. du får radera lite sen) Här finns skriptet : http://www.cancerfonden.se/sv/rosabandet/Stod-oss/privat/Tips-och-inspiration/For-dig-som-bloggar/

 8. Det här sa Zarah-Lou den 10 oktober, 2010 klockan 21:57 8

  hahaha! Underbart! :mrgreen:

  😈
 9. Det här sa Linda den 10 oktober, 2010 klockan 22:54 9

  THANX… du är så snabb och super.

  Jag är bara snabb när det är lätt 😉