Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Missade nÀstan

Skrivet av den 6 oktober, 2010 i Ditt och datt

SÄg ju en mÄ-bra-film i helgen. Skulle ju bloggat redan dÄ, men jag glömde helt enkelt bort det. Men dÄ vi igen blev överaskade och smÄtt förÀlskade i Sandra Bullocks hÀrliga karaktÀr sÄ mÄste jag ta upp den nu. NÀr filmen var slut och vi fattade att det var en sann historia lyfte det filmen ytterligare.

Kanske ingen klassiker, men den Àr helt klart sevÀrd. Fyra kissar av fem igen!

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Missade nĂ€stan”

 1. Det här sa Linda den 6 oktober, 2010 klockan 21:09 1

  Ja, men hÀr har han valt fyra redan befintliga hÄl som han förstorat. Dom gÄr tydligen helt efter hörsen och prasslar det tillexempel av sÄgspÄn sÄ kan dom hacka. Och sÄgspÄn Àr precis exakt vad som finns bakom dessa smÄ hÄl. Förhoppningsvis Àr det det enda.

  Ja nÄgot annat vore inte sÄ kul. Fast det ser lite kul ut med lock pÄ huset, varför fanns det hÄl dÀr frÄn början förresten?
 2. Det här sa Linda den 6 oktober, 2010 klockan 22:15 2

  Vad gör jag för fel??? jag kan inte lĂ€gga till nĂ„gon ny nedrĂ€knare. WHY??? Först och frĂ€mst sĂ„ sparas inte den jag lĂ€gger dit nĂ€r jag klickar pĂ„ uppdatera. Den bara försvinner ut i cyberrymden nĂ„nstans. Och sen sĂ„ kan jag inte heller fĂ„ till fler kolumner. Hmmm….

  Jag vet inte vad du gör för fel. Jag skrev in och sparade och sen lÄg det dÀr. Den lÀgger sjÀlv till fler rader varje gÄng du sparat en ny nedrÀknare.
 3. Det här sa Linda den 7 oktober, 2010 klockan 7:35 3

  Vet inte. Är precis i anslutning till stegen. Kanske förbreredande för att göra en lucka. (vilket vi tĂ€nkt).

  Nu funkade det med rÀknare. Fast nu satt jag pÄ andra datorn. IgÄr hÀnde absolut ingenting och jag gjorde EXAKT likadant nu.

  Ahhh lÄter ju som en vettig förklaring till att göra en massa hÄl i fasaden.

  Jag kan inte svara pÄ vad som var fel dÄ jag inte Àndrat pÄ nÄgot och inte kan Äterskapa problemet. Huvudsaken att det funkar.

 4. Det här sa Camilla den 7 oktober, 2010 klockan 8:45 4

  Oh, har inte hört talas om denna ens. Det lĂ„ter helt klart som en Camillafilm. Är Sandra Bullock blond???

  Ja hÀr Àr familjen frÄn den sanna historien. kan förklara varför Sandra Àr slingad. Snygg Àr hon i alla fall hÀr.
  Se den!
 5. Det här sa smĂ€m den 7 oktober, 2010 klockan 9:16 5

  svÄrt att höra talas om den eftersom den inte ens tog sig till svenska biografer. jag hÄller med, man fÄr tillbaka tron pÄ mÀnskligheten efter att ha sett den. mycket bra!

  Mmmm irriterande att vi sĂ„ lĂ€tt missar bra filmer… Varför Ă€r Sverige sĂ„ litet? 😐