Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Fantastiskt…

Skrivet av den 3 oktober, 2010 i Ditt och datt

M ville Ă„ka och shoppa… Vad hĂ€nde dĂ€r till att börja med? Ja vi drog ivĂ€g till Kista fullt med mĂ€nniskor helt galet. M uppmuntrar mig att gĂ„ in i butiker och att prova, synd jag inte var mer shoppingsugen. Men Esprit fick besök. Personalen hĂ€lsade direkt och glatt men var inte pĂ„trĂ€ngande… +poĂ€ng

Sen frĂ„gade jag efter min storlekoch hon sprang upp pĂ„ lagret tvĂ„ ggr först för att jag gav henne fel storlek att leta efter. Sen hittade hon fler fĂ€rger Ă„t mig pĂ„ lagret. Under tiden pratade kollegan med mig, jag kĂ€nde mig vĂ€ldigt omhuldad. Som det ska kĂ€nnas. Nu var det massor med ljusa pasteller som jag kĂ€nner kanske inte passar en dam pĂ„ 40 Ă„r  😳 korall kĂ€nns liksom lite vĂ„gat. Men jag köper sĂ„ klart en i varje fĂ€rg som vanligt.

NÀr jag uttrycker min tveksamhet om vad som passar en 40Äring sÀger den ca 25Äriga expediten med eftertryck

– Äh 40 Ă€r det nya 30!

Behöver jag sĂ€ga att jag gick frĂ„n butiken nöjd och glad över att ha spenderat en massa pengar pĂ„ t-shirts . Vilken shoppingupplevelse jag hade nĂ€stan glömt att det kunde vara sĂ„ bra. Tummen upp. Är ni i nĂ€rheten sĂ„ besök Esprit i Kista. En uppĂ„tkick. Jag som inte alls skulle shoppa, var för varm och kinkig nĂ€r jag gick in. Kom ut …tja varm men glad och rosig och nöjd.

Rosa, korall, svart, rosa, gul, vit, ljusblÄ

8 har sagt sitt

8 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Fantastiskt…”

 1. Det här sa Linda den 4 oktober, 2010 klockan 15:59 1

  Snygga fĂ€rger – allihopa. (spciellt dom rosa!)

  Heheh vet du det hemska Ă€r att jag spilde tomatsĂ„s pĂ„ en av de rosa idag…
 2. Det här sa Linda den 4 oktober, 2010 klockan 20:39 2

  Och jag spillde kaffe pĂ„ min nya vita stickade tröja. Men gissa vad – det gick bort med handsprit! *puh*

  ang. bulle: Jag hĂ„ller helt med dig.. man firar nĂ€r man har lust PLUS pĂ„ den rĂ€tta firardagen. DĂ„ MÅSTE man uppoffra sig.

  Om man mĂ„ste… ja dĂ„ börjar vi fĂ„ problem hĂ€r… 🙂

  Handsprit, fick du gÄ omkring och stinka alkis dÄ?

 3. Det här sa Maria den 5 oktober, 2010 klockan 10:13 3

  SÄ 40 Àr det nya 30, det lÄter underbart tycker jag som blir 45 i Är och har fÄtt vÀrldens Äldersnojja (vilket jag aldrig har haft tidigare).

  Fina fÀrger pÄ dina T-shirts, synd med tomatsÄsen pÄ den rosa, jag hoppas du fick bort det.

  Kram

  Ähh varför noja över nĂ„got du inte kan göra nĂ„got Ă„t?

  Jag tror vi fick bort flÀckarna, den hÀnger pÄ tork nu sÄ fÄr vi se.

 4. Det här sa C a m i l l a den 5 oktober, 2010 klockan 16:10 4

  Perfekt! Nu har du ju bÄde toppar och blusar sÄ att du klarar dig ett Är framÄt. Minst.
  Ska lÀgga Kista pÄ minnet. Jag gillar ju Esprit ocksÄ, som du vet.

  Ja hoppas de tjejerna blir kvarlĂ€nge…dĂ„ kan jag bli fattig 😉
 5. Det här sa Linn den 5 oktober, 2010 klockan 19:59 5

  Sv; Roligt att höra, hoppas du stannar! 🙂

  Vi fĂ„r vĂ€l se… jag hoppas sĂ„ jag med.
 6. Det här sa Linda den 5 oktober, 2010 klockan 20:46 6

  Typ.. i 5 minuter kanske.. sen försvinner lukten ju… eller ocksĂ„ Ă€r det jag som vant mig. Jag spritar hĂ€nderna titt som tĂ€tt sĂ„ jag kanske blivit immun mot lukten.

  Hahah tÀnk om du alltid gÄr omkring som en alkis utan att veta om det ;-)*retas*
 7. Det här sa L I L I J A den 5 oktober, 2010 klockan 21:36 7

  Svar: TACK!

  SjÀlvklart!
 8. Det här sa Linn den 5 oktober, 2010 klockan 21:57 8

  Sv; Haha ja de Ă€r obligatoriskt med stĂ€dning efter nĂ„tt pimpats 😀

  :mrgreen: Ja lite dumt att stÀlla tillbaks det som det var.