Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Ömma fötter

Skrivet av den 5 juni, 2010 i Ditt och datt

Ja nu har vi flytta på jobbet.  Det ger framför allt ömma fötter och trötta ögon 😉 Från orange äcklig matta till byggarbetsplats. Vi har faktiskt en hel vägg in till våra grannar som saknas just nu bland annat. Chefen har ingen glasvägg etc. Golvet oljades i natt. Vi kan säga så här, det hade INTE torkat i morse när vi vart tvungna att börja lasta in. Jag tror jag fått till det så att jag kan trivas i alla fall. Fast det finns för närvarande ingen bild på hur det ser ut när jag var färdig uppackad. Vi får väl se om jag kommer ihåg att fota mer på måndag.2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Ömma fötter”

  1. Det här sa Bimbo Boy den 5 juni, 2010 klockan 18:27 1

    Ser finfint ut! 🙂

    Det blir nog det i alla fall.
  2. Det här sa Camilla den 6 juni, 2010 klockan 19:09 2

    Det ser ju verkligen fräscht ut! Jag ser fram emot bild på det färdiga resultatet.

    Ja vi får se vad jag kan åstadkomma… Har ingen kamera i väskan just nu. Måste komma ihåg att packa den och sen att ta bilder 😉