Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Wohoooa Rhodos here we come

Skrivet av den 4 juni, 2010 i Resor

Dags för lite positiva nyheter. De enda avgÄngarna pÄ söndag efter att M cyklat vÀtternrundan gick till Rhodos. Ska bli trevligt med en ny grekö. För jag tÀnker fira min 40 Ärsdag i lugn och ro- Ixia blev det, nÄgon som varit dÀr?

Som ni sÀkert förstÄr har jag snott bilderna frÄn Apollos hemsida. Jag har ju inte varit dÀr sjÀlv Àn. BÄde M och jag behöver andas lite lugn, egentligen vore tvÄ veckor optimalt men jag fÄr mer semester i slutet av sommaren. Vi fÄr se vad vi hittar pÄ dÄ. Nu Àr det sÄ mycket annat som hÀnder.

8 har sagt sitt

8 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Wohoooa Rhodos here we come”

 1. Det här sa Camilla den 4 juni, 2010 klockan 23:04 1

  Grekland + Cia = sant!
  Jag kan inte tĂ€nka mig ett bĂ€ttre stĂ€lle att fylla 40 Ă„r pĂ„. Det ser ju jĂ€ttemysigt ut. 🙂
  Kul att ha nÄgot att lÀngta till.

  Ja vi gillar Grekland bÄde M och jag. Jag fick resan i present av M.
  Behöver ju bara lĂ€ngta i tvĂ„ veckor till 😉
 2. Det här sa Linda den 4 juni, 2010 klockan 23:35 2

  NĂ€ guuuud sĂ„ avis jag blir…. Snacka om orĂ€ttvist. blĂ€ pĂ„ dig. Stackars mig… jag fick min morsdagspresent idag. Fyra trisslotter och rosa champagne. Tanken var att jag skulle vinna grymt pĂ„ lotterna sĂ„ vi blev tungen att skĂ„la i Ă€kta champagne. Du, det blev nit pĂ„ alla fyra. SĂ„ champagnen sparar jag till semestern.

  Jamen du har ju mys i lilla gula JÄMT och ni har ju nĂ€stan haft GrekvĂ€rme redan tidigt i vĂ„ras. Rosa champagnen vill jag ocksĂ„ ha.
 3. Det här sa evelina den 5 juni, 2010 klockan 10:25 3

  Vi var i dĂ€r förra Ă„ret! jag blev brun och det var varmt och skönt 🙂 Dock en massa stora sten vid stranden fast simmade man ut ett par meter blev det sandbotten. S surfade jag och plaskade i vĂ„gorna!

  Jag gillar stenstrÀnder, det Àr sÄ skönt nÀr man kliver upp och slipper en massa sand pÄ fossingarna.
 4. Det här sa LILIJA.COM den 5 juni, 2010 klockan 11:55 4

  HÄRLIGT!
  Vi trodde vi bodde i Ixia (!) i typ en hel vecka, sen sa en Taxichaffis att det var det inte alls. Kommer inte ihÄg vad det heller egentligen, men det lÄg vÀl bredvid eller nÄt, hehe.

  Ja men dĂ„ var ni i nĂ€rheten i alla fall 😉
 5. Det här sa Linda den 5 juni, 2010 klockan 18:40 5

  haha… den var varm – champagnen alltsĂ„… jag vill nog gĂ€rna ha den kyld. SĂ„ vi tar den vid ett annat tillfĂ€lle. Men hade vi nu vunnit storkovan sĂ„ kanske jag hade uppoffrat mig pĂ„ ljummen rosa champagne.

  Aha ja dĂ„ sĂ„…de var bara orutinerade firare 😉
 6. Det här sa Anne TĂ€ti den 6 juni, 2010 klockan 20:23 6

  Hej!! Jag har varit dÀr . Reste med Apollo och bodde pÄ hotell Lito. Jag tyckte hemskt mycket om Rhodos. Grekland Àr alltid Grekland :)Vi far till Zakynthos i sept.
  Ixias strand Àr inte lika fin som Stranden i Rhodos stad. Gamla staden Àr helt klart vÀrt ett besök. Hur fint som helst. Mina svÀrförÀldrar kom just hem frÄn Ixia och de tyckte det var dyrt men de jÀmför med Turkiets priser. DÀremot hade de gÄtt in pÄ omrÄden som inte vara sÄ turistiga och Àtit fantastisk mat relativt billigt.

  Vad skönt med Grekland. Hali hali 🙂

  Ja det ska bli hur hĂ€rligt som helst. För Ă€ven om vi hitils föredragit Kreta sĂ„ Ă€r Grekland alltid Grekland..Även om de Ă€r i ekonomisk knipa just nu 😉
 7. Det här sa Adrienne Alegren, Apollo den 7 juni, 2010 klockan 12:20 7

  Hej Cia!
  Jag Àlskar Rhodos, jag var dÀr för cirka ett Är sedan. Ixia Àr en jÀttemysig ort, det finns mÄnga trevliga tavernor i omrÄdet. Jag hÄller med Anne TÀti, gamla staden inne i Rhodos stad Àr verkligen vÀrd ett besök, supercharmigt. Om ni skulle vilja göra nÄgon lÀngre utflykt sÄ rekommenderar jag varmt lilla byn Lindos. Vitkalkade hus och smÄ grÀnder med mysiga caféer. Det ligger pÄ en höjd över havet med fantastisk utsikt! Ta med badklÀder för det finns Àven en fin strand och mÄnga fina badvikar i nÀrheten.
  Hoppas ni fÄr en underbar resa!
  Med vÀnliga hÀlsningar, Adrienne Alegren, Apollo Resor, SÀljare

  LĂ„ter som om vi mĂ„ste besöka gamla staden Ă€ven om den sĂ€ker Ă€r galet turistisk bara för det 😉
  Lindos var ett nytt tips som lÀt vÀldigt charmigt.
  Hur resan blev fÄr ni med all sÀkerhet lÀsa hÀr.
 8. Det här sa Kia den 9 juni, 2010 klockan 17:35 8

  Nu blev jag sotis! Vad hÀrligt det ser ut!

  Inte bli sotis, tigg pengar av nĂ„gon riking och dra sjĂ€lv 😉