Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Jag har fÄtt miljoner!!!

Skrivet av den 5 juni, 2010 i Ditt och datt

… ja myggbett dĂ„. Men det gav ocksĂ„ en bukett som i blomsteraffĂ€ren brevid skulle kosta 300 kr och inte hĂ„lla mer Ă€n en dag. Nu var M och jag svarta av myggor som landade medan vi smĂ„tt panikslagna försökte fĂ„ ihop Ă„rets bukett. NĂ„got Ă„r har det blivit fler men det har inte varit sĂ„na svĂ€rmar som jagat. Som jaktplan följde de oss med skrikande motorer. Men jag behöver skyddsdrĂ€kt nĂ€sta gĂ„ng., nĂ„gon som vet vart man fĂ„r tag pĂ„ en?

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Jag har fĂ„tt miljoner!!!”

 1. Det här sa Linda den 5 juni, 2010 klockan 22:50 1

  Åh sĂ„ fint.. gissa vad som börjat slĂ„ ut vid husvĂ€ggen vid lilla gula huset idag? och om nĂ„gon dag i hela slĂ€nten nedanför altanen?

  tur jag har Rhodos 😉

  Förresten har vi inga mygg hĂ€r – inte Ă€n i alla fall
 har hört att vissa stĂ€llen har mkt, men Lilla Gula Huset stĂ„r pĂ„ tallhed sĂ„ förra sommaren var hĂ€r hur lite mygg som helst


  Ja jag brukar bara fĂ„ myggbett nĂ€r jag plockar lillisar aldrig annars. Kan bero pĂ„ att jag inte vistas i skogen annars 😉

  Det hÀr sa Linda den 5 juni, 2010 klockan 23:30
  lövskog
 huuuu
 barrskog – myggfritt (mygglest). Det brukar vara sĂ„ i alla fall
. och hĂ€r Ă€r det ju barrskog nĂ€stan överallt. Fast Ă€r det nĂ€ra ett stillastĂ„ende vattendrag sĂ„ kan det ju bli hemskt Ă€ndÄ  Lilla gula ligger rĂ€tt högt, en bit frĂ„n vattnet och sĂ„ tallhed. Dessutom brukar det flĂ€kta lite sĂ„ Ă€n har vi klarat oss bra. Hemma samma sak. Men hos mina förĂ€ldrar brukar det vara mycket mygg. men dom har inga barrtrĂ€d nĂ€ra och bor intill Ă€lven.

  Ja det Àr sant det Àr vÀrre i lövskog, fast dÀr vi var var det nog mer blandskog.
 2. Det här sa Camilla den 6 juni, 2010 klockan 17:48 2

  Du kan dÄ verkligen det dÀr med catchiga rubriker. =)
  Menar du att det Àr sÄ dyrt med liljekonvaljer? PÄ vÄr promenad i gÄr kvÀll skulle jag nog kunna sÀlja sÄna för miljoner, det kryllade av liljekonvaljer i skogarna utanför Sandviken.

  Ja en yttepytte bukett kostar 85 kr, jag var inne och frÄgade. Köpte en mindre bukett Àn den hÀr förra Äret för över 300kr. visserligen + vas.
  Ä jo visst Àr de skogens guld. Hjortron slÀng er i vÀggen!