Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Det blir bara värre och värre…

Skrivet av den 30 maj, 2010 i Ditt och datt

Så här ser det ut på min Bloglovin’ sida nu. All reklam är inte bra reklam. Jag blir irriterad och förbannad på all reklam, känner mig lika anti inför annonsörerna som för Bloglovin’. Ni läste ju säkert det fina mejlet jag fick, ni vet det som ju lät så bra. Men verkligheten ser ut så här:

7 reklambanners/inlägg på raken!

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Det blir bara värre och värre…”

 1. Det här sa Carina den 30 maj, 2010 klockan 22:04 1

  Men jag håller med dig, fyyy 17 så mycket reklam där är numera.
  Förr kunde man ju kryssa bort den men numera går ju inte det.

  Nä man blir galen, den tar snart över helt.
 2. Det här sa Kia den 31 maj, 2010 klockan 18:36 2

  Ja, jag stör mig också på reklamen!

  Nu har de fixat det.