Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Gått över styr?

Skrivet av den 23 maj, 2010 i Ditt och datt

Det måste vara fler än jag som irriterar sig på Bloglovin’ och deras tjatiga reklam mitt i blogglängden. Jag blir faktiskt smått förbannad. Lägg reklamen utanför till höger eller under vänster menyn. Den stora toppblaffan är illa nog när den poppar upp när man drar muspekaren över den och reklamen är flashad.  Så här ser det ut hos mig just nu, jag se ingen av mina bloggar utan bara en helsida med reklam. Som sagt det finns bättre ställen att lägga sina ”sponsrade inlägg” FY FAN! Låt mig åtminstone få av markera dem så att de försvinner ner, eller att de försvinner om man klickar in på dem EN gång. Nu samlas de bara på hög.

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Gått över styr?”

 1. Det här sa smäm den 23 maj, 2010 klockan 16:05 1

  den där flashbannern som förstoras upp när man råkar hamna med musen över har retat ihjäl mig… däremot har jag inte haft så många reklaminlägg under varandra som du (max 1)… ser dock väldigt störigt ut 😉

  När det var en tyckte jag det var uthärdligt i alla fall. Nu är det för mycket.
 2. Det här sa Linda den 23 maj, 2010 klockan 20:21 2

  usch för internetreklam över huvud taget. Blä!

  Jag kan köpa det om den inte tar över eller kommer in där det stör. Den betalar ju ofta för tjänster jag vill ha som Bloglovin’. Men när den stör tjänsten då rinner det över.
 3. Det här sa Camilla den 23 maj, 2010 klockan 21:36 3

  Ja, supertjatigt! Det verkar öka mer och mer också tyvärr. 🙁

  Ja det känns som om de börjar bli giriga, antagligen för att annonserna ligger på så störriga platser. Dessutom får jag ju två likadana över varandra!
 4. Det här sa Mysecretwindow.se » Det blir bara värre och värre… - Cia den 30 maj, 2010 klockan 21:46 4

  […] All reklam är inte bra reklam. Jag blir irriterad och förbannad på all reklam, känner mig lika anti inför annonsörerna som för Bloglovin’. Ni läste ju säkert det fina mejlet jag fick, ni vet det som ju lät så bra. Men verkligheten […]