Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Supertvätt och sång

Skrivet av den 30 maj, 2010 i Ditt och datt

Ms cykel behövde tvättas och då drog vi iväg till en biltvätt så kunde bilen få lite kärlek också. Ja jag hjälpte inte till utan fick sitta i bilen och lyssna på musik. Eller lyssna, jag brakade på som sjutton. Å sen sjöng jag för full hals. Självklart lät det fantastiskt  🙄 😀  .

Mix Megapol och Lugna favoriter om vartannat, beroende på vem som körde bäst låter eller snackade minst.

En har tyckt till än så länge

En har tyckt till när det gäller mina tankar om “Supertvätt och sång”

  1. Det här sa Kia den 31 maj, 2010 klockan 18:33 1

    Ja, det är klart att det lät fantastiskt! Det gör det när jag sjunger till radion med =)

    Ja av någon anledning så sjunger jag extra bra i bilen… när jag är själv…