Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

För mycket att leva upp till.

Skrivet av den 9 maj, 2010 i Ditt och datt

För ett tag sedan skrev Kia om hur hon inte orkade läsa rosaskimrande bloggar. Här är ett inlägg där hon slipper. Världen är inte problemfri. Jag vet inte vilka bloggar hon läser. Jag håller dock med om att jag gillar de ärliga bloggarna.så jag delar med mig av dagens skit också. Idag har M exploderat för att jag tänkte och gjorde fel när jag höll på med maten. Tydligen ljög jag om hur jag tänkte också när jag inte stressade fram den, det var mer än jag visste dock. Jag fick veta att jag minsann ALLTID gör fel. Ja kanske gör jag det i alla fall enligt Ms standard. S verkar vara likadan som M. Tror M verkligen hatar att bo med mig rätt ofta, inte för inte som jag kallar honom min ofrivillige sambo. Synd att han ska må så dåligt, jag mår mest dåligt av hans humör som är som örfilar.

Sen kan han och S gadda ihop sig så man känner sig som ett jävla mobbingoffer, inte alls kul.
Just nu är jag bara jävlig ledsen.

14 har sagt sitt

14 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “För mycket att leva upp till.”

 1. Det här sa Linda den 9 maj, 2010 klockan 22:24 1

  Hoppsan… det lät ju inge bra alls. Vad ska vi hitta på för att muntra upp dig?

  Det löser sig säkert. Har inte alla upp och nedgångar?
 2. Det här sa Steffe70 den 9 maj, 2010 klockan 22:29 2

  Ledsen om jag gjort någon du blir ledsen av. Verkligen inte avsikten en enda gång.

  Ähh du har inte gjort något avsiktligt det vet jag. Men du och M har vissa åsikter om hur ni vill ha saker gjorda. Jag delar dem inte riktigt då blir ni snabbt två mot en.
 3. Det här sa Kia den 9 maj, 2010 klockan 22:35 3

  Kramar om!

  Jag tycker om bloggar som är äkta, men man ska bara skriva sådant man själv vill. Och jag tycker redan att du är äkta!

  Kram igen

  Jo men jag skriver ju om det jag vill. Skrev inte inlägget för din skull. Det vart en ventil. Att jag sedan kom att tänka på ditt inlägg när jag skulle skriva är ju inte så konstigt. Håller med om att just negativt håller man inne för sig själv.Fast egentligen skulle jag vilja skriva av mig oftare. Men jag håller igen.
 4. Det här sa malin den 10 maj, 2010 klockan 14:27 4

  ååh gud så fin design du har! 🙂

  Tack, hemkomponerad 😉
 5. Det här sa LILIJA.COM den 10 maj, 2010 klockan 21:01 5

  Svar: Den står alltid här framför mig på skrivbordet så det var bara att sätta igång den & ta lite bilder 🙂

  Och Dexter störs inte av att du böjer dig fram?
  För mig skulle risken vara att missarna river ner kameran 🙂
 6. Det här sa Camilla den 10 maj, 2010 klockan 21:39 6

  Så där galet arg och ledsen blir man ju ibland, själv har jag ett jäkla PMS-humör. Synd att vi inte bor i samma stad, annars hade jag dragit ut dig på lite god mat och tröstshopping!

  Ja nu får ni faktiskt flytta till Stockholm 😉
  Fast jag är så dyr i drift för att kunna tröstshoppa. God mat funkar ju alltid dock.
 7. Det här sa Irina den 11 maj, 2010 klockan 13:16 7

  Förslag på lösning: M får laga sin egen mat så att den blir tillredd på det perfekta sättet. Och så är det dags för den som är missnöjd att se sig om efter en egen bostad – eller vara tacksam för att man redan har någonstans att bo, vilket inkluderar ett civiliserat beteende gentemot de andra i hushållet.

  Ohhh det är inte hur maten smakar som det var fel på, det var att jag inte städar och diskar samtidigt som jag lagar mat. Det ska man göra tydligen. Och sedan skulle maten görsa klar till under hockeyn och inte till efter hockeyn som jag tänkte. M har redan gjort den svängen och sett sig om efter annan bostad och flyttat också just för att jag ALLTID gör fel. Men det tycker jag var en dålig idé och är glad att han är tillbaks även om han har galen utbrott ibland vilket är uselt och dumt. Jag tror aldrig jag exploderat mot någon utan att den betett sig likadant själv först.
  Jag hoppas att vi fortsätter att lösa vår problem. M är faktiskt en underbar människa när han inte får tokspel och misshandlar verbalt vilket inte sker alltför ofta. Många gånger ligger det dessutom något helt annat bakom. Män överhuvudtaget verkar ganska usla på att kommunicera normalt ibland.
 8. Det här sa Carina den 11 maj, 2010 klockan 19:55 8

  Nee de ska gudarna veta att inte livet är rosenskimrande rätt igenom!
  Livet är upp och ner mellan varven men det brukar ordna sig i slutändan som tur är!
  Kram Carina

  Va? Menar du att du och Stefan inte är sams jämt?? 😮 😉
 9. Det här sa diana den 12 maj, 2010 klockan 2:14 9

  Hoppas det löser sig för dig. Jobbigt när man möts av dåligt humör. Jag vet, för min make är en riktig surpitt ibland och…ja, man får bita ihop. Kram.

  Ja men det är svårt att bita ihop. Det gör ju att man själv kokar. Å andra sidan gör man inte saker värre om man håller käft.
 10. Det här sa Linda den 13 maj, 2010 klockan 23:04 10

  Du är så välkommen! 🙂

  Otur att resan inte var bokad 😉
 11. Det här sa Maria den 14 maj, 2010 klockan 9:20 11

  Ja livet är inte roligt alla gånger, det är verkligen tufft när någon skäller på en.
  När jag lagar mat så drar jag fram som en orkan i köket och det är en jävla röra, sedan brukar det ta lika lång tid att städa undan och diska. Jukka tycker jag är heltossig som gör så själv så diskar han och ställer undan allt medans han lagar mat men han vet att om han inte gillar hur jag gör det så får han göra det själv. Jag skulle inte ha något i mot att få maten serverad varje dag.

  Du har en man som exploderar och jag har en man som på sin höjd har skakat på huvudet åt mig under de snart 30 år som vi har varit ihop, ibland så vill jag slå något hårt i huvudet bara för att se om han kan bli arg.

  Ha det gott, varma kramar.

  Ja vi har alla våra olikheter, ska man leva tillsammans gäller det att hitta en balans. En balans där BÅDA rör sig mot varandra eller accepterar den andras sätt att vara. För hur man än ser det har en person oftast inte bara de i ens egna ögon ”dåliga egenskaper” utan även alla fantastiska egenskaper som gör att man tycker om det personen. De lär visst kallas försonande drag vilket jag tycket låter trist. Det är ju det bästa som gör personen unik och underbar!
 12. Det här sa Stefan den 14 maj, 2010 klockan 11:06 12

  Ja vad ska jag säga, gaddat ihop sig borde du veta att vi inte gör. Du känner mig och jag blir irriterad att du ens tänker tanken. Det är upp till var och en hur man vill ha det hemma, men förklara så att jag förstår hur kan det vara så svårt att hålla iordning när man ex lagar mat. Jag gör det för att jag är lat orkar inte städa undan så mycket därmed håller jag undan för att slippa. Inläggen ovan känns även lite onyanserade, kommentera när fakta saknas och lägger värderingar från tomma intet. Vissa saker tycker jag att man ska hålla ifrån internet…

  Tänker inte förklara något alls, jag hade gått vidare. Att ens behöva förklara för dig känns ju onödigt då du säger att det är upp till var och en hur man vill ha det hemma. Nej din kommentar drog bara fram de ledsna känslorna igen.
 13. Det här sa smäm den 14 maj, 2010 klockan 20:32 13

  huu, jag gör nästan jämt fel när jag och dän lagar mat ihop. det går nog inte att få gamla hundar att sitta när dom väl har ”sitt sätt”. hoppas iaf att du känner dig gladare nu! 🙂

  Jo fast jag vinglar lite kan man säga. Men om din tes ska hålla går det ju inte att lära mig sitta. Jag är ju faktiskt äldre än M 😉
 14. Det här sa Kia den 15 maj, 2010 klockan 10:12 14

  Haha… Jag och Napoleon… vilket gäng vi är =)