Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Äntligen Alice

Skrivet av den 15 maj, 2010 i Ditt och datt

Eftersom M inte alls tycker ”mina” filmer Ă€r intressanta sĂ„ fĂ„r jag oftast gĂ„ sjĂ€lv. Det Ă€r ju inte det roligaste sĂ„ det hĂ€nder ofta att jag fĂ„r vĂ€nta tills de dyker upp pĂ„ DVD/Bluray. Men Alice ville jag verkligen se pĂ„ stor duk i 3D nĂ€r nu möjligheten fanns. Tim Burton regisserar sin egen tolkning som baserar sig pĂ„ Lewis Carrolls klassiska sagor Alice i Underlandet och Alice i Spegellandet – men den film Tim visar Ă€r en helt ny berĂ€ttelse. Det gjorde mig extra glatt överraskad, jag kĂ€nde igen historien men den var alldeles egen. Toppen! Jag Ă€r sĂ„ himla glad att jag kom ivĂ€g.

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Äntligen Alice”

 1. Det här sa Camilla den 15 maj, 2010 klockan 21:55 1

  Bonusdottern med pojkvÀn var pÄ den filmen dÄ den gick pÄ bio och hon gillade den jÀttemycket. Jag vill ocksÄ se den dÄ den kommer ut pÄ DVD eller hyrfilm via digitalboxen. Kanske redan finns alltsÄ??? Tack för tipset.

  Nej jag var sĂ„ klart pĂ„ bio och sĂ„g den i 3D…. Det tycker jag du ska göra ocksĂ„. Det Ă€r inte en film som gör sig i litet format. med eller utan 3D.
 2. Det här sa Linda den 15 maj, 2010 klockan 23:36 2

  SĂ„ den var bra…?? Ă€r inget burton-fan sĂ„ jag Ă€r nĂ€mligen lite skeptisk.

  Inte heller ett Burton fan… Men filmen var verkligen bra. Jag stod till och med ut med Johnny Depp, ja han var till och med ganska bra.

  han gillar jag dÀremot. Och bus med.

  Ja mÄnga mÄste ju gilla honom eftersom han blivit en sÄ stor stjÀrna.