Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Monstermacka

Skrivet av den 9 maj, 2010 i Ditt och datt

I dag skulle vi fylla pĂ„ förĂ„den en aning. ICA i Sickla brukar  det oftast bli. DĂ„ jag inte hade Ă€tit frulle och det nĂ€rmade sig lunch nĂ€r vi kom ivĂ€g blev det frunch. En rĂ€kmacka pĂ„ Erssons fisk och deli. De Ă€r sĂ„ stora att jag inte kunde Ă€ta up. Har med mig halva i en doggiebag hem, den Ă€r lika stor som en vanlig rĂ€kmacka nĂ„gon annanstans i stan. Tro inte att de byggt upp den med en massa Ă€gg och majo och annat under rĂ€korna … Nej det hĂ€r ar en helt igenom Ă€rlig macka. Fast rĂ€korna Ă€r nog skalade i Estland eller nĂ„got för det kĂ€nns att de inte Ă€r skalade pĂ„ plats utan har transporterats i nĂ„gon lag. Ja ja man kan inte fĂ„ allt. Göteborgs mest kĂ€nda macka har ju rĂ€kor skalade i Estland sĂ„ dĂ„ ska det vĂ€l vara sĂ„. Jag menar pĂ„ vĂ€skusten ”rĂ€kornas huvudstad” borde de vĂ€l veta?

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Monstermacka”

 1. Det här sa Linda den 9 maj, 2010 klockan 22:25 1

  Jösses… nu blev jag ju hungrig igen, trots att vi har grillat och Ă€tit en ganska sen söndagsmiddag.

  Kan lova att du skulle bli mÀtt pÄ den mackan. SjÀlv har jag inte riktigt haft aptit de senaste dagarna. Jag menar jag lÀmnade pÄ Texas. Och dÄ var det inte jÀtteribsen jag Ät.
 2. Det här sa Åsa den 9 maj, 2010 klockan 23:23 2

  OMG, Àr det en macka dÀr under?? =O

  Ja jag har tĂ€nkt fota doggie bagen… för den Ă€r helt otrolig i sig…
 3. Det här sa smĂ€m den 10 maj, 2010 klockan 15:16 3

  hade det dĂ€r varit krĂ€ftor… yum yum!

  Ja jag Àlska ocksÄ krÀftor, Funderade pÄ en skaldjurslasange som var tÀckt med krÀftstjÀrtar.
 4. Det här sa Anette den 11 maj, 2010 klockan 1:46 4

  sÄg gott ut,ps fin fin blogg

  Var gott. Kul att du tycker om den, jag har försökt fÄ den att spegla en del av min personlighet.
 5. Det här sa Camilla den 11 maj, 2010 klockan 21:31 5

  Nej, jag som har varit hungrig hela dagen i dag… Den mackan skulle jag ge hur mycket som helst för nu… Mums!
  Hoppas att du Àr gladare i sinnet i dag!
  Kramar!

  Ha ha den kostar bara 140 … inte hur mycket som helst 😉