Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Mera dofter

Skrivet av den 5 maj, 2010 i Ditt och datt

Det luktar lösningsmedel pÄ hela vÄrt vÄningsplan. Jag bara vÀntar pÄ att huvudvÀrken ska komma. Jag tror nÄgon har lyckats hÀlla ut minst en liter terpentin nÄgonstans. Det vÀrsta Àr att jag tycker det luktar gott, men farligt. Sen vet jag ju hur förrÀdisk doften Àr. Det var anledningen till att vi inte fick anvÀnda andra lösningsmedel Àn essence de petrole nÀr jag gick pÄ konstskola.

KÀnns som om jag kommer vara hög om bara nÄgon timme.

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Mera dofter”

 1. Det här sa Linda den 5 maj, 2010 klockan 19:34 1

  Du fĂ„r passa pĂ„ att se nĂ„n obegriplig film sĂ„ kanske du fattar pĂ„Ă€ngen om du Ă€r lite hög sĂ„dĂ€r pĂ„ onsdagkvĂ€ll…

  Förslag? Eller sĂ„ blir alla filmer obegripliga 😉
 2. Det här sa Camilla den 6 maj, 2010 klockan 9:11 2

  Usch, jag fĂ„r huvudvĂ€rk av sĂ„nt. Ibland kommer maken hem och luktar jĂ€ttestarkt av nĂ„gon oljefĂ€rg eller sĂ„… jag fattar inte att han stĂ„r ut att jobba i sĂ„n lukt.
  Hoppas ni fĂ„r snyggt i alla fall. 🙂

  Ja förfĂ€rligt. Det visade sig nĂ€r M kom hem frĂ„n cyklingen att han rengjort sin cykelkedja med avfettning… Sen lĂ„g verktygen ute pĂ„ balkongen men det stank in + att badrummet osade mer Ă€n nĂ„got annat.
 3. Det här sa Linda den 6 maj, 2010 klockan 17:14 3

  Hmmm.. meddelande i WP: Akismet har upptÀckt ett problem. Ett server eller nÀtverksproblem förhindrar Akismet frÄn att fungera korrekt. Klicka hÀr för mer information om hur man ÄtgÀrdar detta problem.

  ????? ❓ 😯

 4. Det här sa Linda den 6 maj, 2010 klockan 19:44 4

  http://www.nta.kva.se/index.php?categoryid=25

  HĂ€r stĂ„r om fjĂ€rilsprojektet. En del i NTA – Naturvetenskap och Teknik för alla. Verkligen JÄTTEBRA material för nyfikna barn.

 5. Det här sa Irina den 6 maj, 2010 klockan 19:51 5

  Upp med fönstret och ut med dig i solskenet! …Om inte det redan Ă€r för sent. HallĂ„?! SĂ€nder över rĂ€ddningstjĂ€nsten om du inte svarar. 😉

  Hahah det var igĂ„r det dĂ€r… Jag har ju till och med löst mysteriet med vem som försökte göra mig hög… Det var M!!! Han var en skurk och fixade med avfettning av cykelkedjan i badrummet. Sen la han bara ut verktygen pĂ„ balkongen dĂ€r smet Ă„ngorna in.