Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

På väg till jobbet.

Skrivet av den 6 maj, 2010 i Ditt och datt

Uteserveringarna är utställda och blad och blommor är galna. Första bilden är hemma på Folkungagatan och den andra är i Sumpan 5 min från jobbet. Solen lyste och själv ser jag den knappt då vi i det närmaste sitter i en bunker. Men på väg får jag i alla fall se lite sol och vår. (OBS mobilbilder så kvalitén får ni ha överseende med.)

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “På väg till jobbet.”

 1. Det här sa Camilla den 7 maj, 2010 klockan 9:35 1

  Åh, våren är vacker! Eller sommaren snart va… Nu längtar jag till Stockholm igen.

  Hahah ja man bara måste älska Stockholm, speciellt på sommaren.
 2. Det här sa smäm den 7 maj, 2010 klockan 10:15 2

  här har vi också sol och fint 🙂

  Härligt!
 3. Det här sa Linda den 7 maj, 2010 klockan 15:46 3

  Åh så härligt… 🙂

  Ja man glömmer nästan bort hur fantastiskt det är tills det kommer igen.