Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

TillfredsstÀllelse

Skrivet av den 1 maj, 2010 i Ditt och datt

Nyfikna pÄ vad jag har för mig? jag har tokstÀdat. Har ju inte velat skriva om det dÄ M skulle fÄ en överraskning nÀr han kom hem frÄn fjÀllen. Jag har till och med slitit ut allt ur min garderob och bara stoppat in det som Àr vÀrt att ha kvar. AlltsÄ rök en sÀck med klÀder, vart kom den ifrÄn jag slÀngde ju lika mycket sist!? Ja och sÄ rök det 5 kassar med inredningstidningar. Badrummet rensades ocksÄ frÄn allsköns extra.

SKÖNT! TILLFREDSSTÄLLELSE

3 har sagt sitt

3 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “TillfredsstĂ€llelse”

 1. Det här sa Linda den 2 maj, 2010 klockan 12:23 1

  Vi tĂ€nkte ge oss i kast med kĂ€llarförrĂ„det nĂ€sta helg… jobbigt. MEN SKÖNT nĂ€r det Ă€r klart.

  Jag önskar jag skulle orka med vinden, det var en plan men den fĂ„r vara i alla fall om jag vill överleva. 😐
 2. Det här sa LILIJA.COM den 5 maj, 2010 klockan 11:34 2

  Yeeey, rensa Àger!

  En stor fördel med att flytta. 😉
 3. Det här sa Camilla den 6 maj, 2010 klockan 9:14 3

  Oj, blev han överraskad? KÀnslan dÄ man har storstÀdat och fixat Àr underbar. Vi har stÀddag hÀr i helgen och fÄr hit en container i morgon, sÄ dÄ jÀklar ska hÀr rensas.
  … att det sedan blir lika fullt igen pĂ„ nolltid förstĂ„r jag inte alls…

  Jo han blev sĂ€kert överraskad. Han kom hem en dag tidigare bara sĂ„ det var inte nyskurade golv som jag tĂ€nkt mig opch sĂ„ stog det nĂ„gra glas och en mugg odiskat. Men det fĂ„r han skylla sig sjĂ€lv för. 😈