Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Dagens middag.

Skrivet av den 1 maj, 2010 i Ditt och datt

Fick för mig att det skulle vara gott med lite Indiskt. Men nybakt Nanbröd etc. DÄ S behövde hjÀlp att bli av med takboxen Äkte M och jag till Nirvana och shoppade med oss och tog en svÀng över till S. SÄ himmelens smarrigt ja lite av ett sjÀlsligt slutmÄl faktiskt. Jag rekommenderar Chicken Tikka Masala!

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Dagens middag.”

  1. Det här sa Linda den 2 maj, 2010 klockan 12:24 1

    Åh indiskt Ă€r sĂ„ gott… HĂ€r grillades det.

    Ja det var vÀldigt lÀnge sedan det blev indiskt.
  2. Det här sa Kia den 2 maj, 2010 klockan 19:51 2

    Jo, samma hÀr egentligen. Men blir sÄ trött pÄ alla bloggares pÄstÄdda sagoliv..