Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ändå inte så hemliga värld.

Nördigt

Skrivet av den 27 april, 2010 i Twitter

OK, kan det bli nördigare? Kanske skulle jag ha en liten blåfågel på balkongen? Eller inte!!

4 har sagt sitt

4 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Nördigt”

 1. Det här sa Åsa den 27 april, 2010 klockan 21:44 1

  Nja… vem 17 köper en sådan??

  En Twitternörd skulle jag tro.
 2. Det här sa Camilla den 29 april, 2010 klockan 9:21 2

  Erkänn, du har redan köpt en? 😉

  Nej men Twitternördig är jag 😉
 3. Det här sa Linda den 30 april, 2010 klockan 10:20 3

  Och jag har inte ens börjat Twittra än.. och inte heller reggat mig på FB. 😯

  Hoppas ni får en trevlig valborgs…. jag är mitt i städartagen. Har just dammsugit både över och undervåning i Lilla Gula så jag är blöt i svett. Men det går lätt – för jag är arg på min mor!!!! haha…

  Twitter är så skönt, det är bara en tanke som går ut på något sätt.

  Där har du verkligen fått helt rätt uppfattning. Vi äter ALDRIG efterrätt… (däremot kan det slinka ned lite godis på helgen) Så när jag – någon enstaka gång (och då bara till födelsedagar och ”firarhelger” ) gör nåt sånt här slisk så tar vi det till kaffet mitt på dagen (just idag på senare delen av dagen eftersom det blir seeeen middag) Efter maten kommer vi aldrig orka.

  Tänk vilken fantastisk koll jag har 😉

  Ja visst… jag handlar den själv på ica… :mrgreen:

  Aha… glömde att det fanns så fantastiska affärer 😉
 4. Det här sa Sofia den 30 april, 2010 klockan 14:35 4

  Va fint du har fått det här inne 🙂
  Ha en skön valborg!

  Tack… Jag trivs väldigt bra här. Det är så här jag känner mig på insidan 🙂