Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Cia – deepthroat

Skrivet av den 23 november, 2007 i Svammel

Är visst pĂ„ riktigt charmigt humör för jag tĂ€nkte dela med mig av snuskgubbarnas skrĂ€ck. Jag började ju med MySecretWindow för massor med Ă„r sedan. DĂ„ var det mer en camsajt dĂ€r min webcam stog pĂ„ 24/7.

Stackars de dreggelgubbar som hoppades pĂ„ att fĂ„ se nĂ„got riktigt vĂ„gat. Oftast fick man se mig sitta framför burken och jobba eller chatta. Min ICQ sĂ„ ut som ett blinkande flipperspel pĂ„ den tiden. En anledning till att ICQ inte lĂ€ngre finns pĂ„ min burk. Men att jag egetligen Ă€r en trist donna tycktes inte bekymra mina besökare.Deepthroat Jag misstĂ€nkte starkt att det fanns en del flĂ„snissar dĂ€rute och för att kolla hur mĂ„nga som var ute efter lite snusk la jag in en lĂ€nk som hette ”deepthroat” DĂ„ var sidan enbart pĂ„ engelska. Den gick till en bild av mig som verkligen var deepthroat. Helt ofattbart hur mĂ„nga som klickade pĂ„ lĂ€nken. Det hĂ€r Ă€r vad de fick se! 😉

5 har sagt sitt

5 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Cia – deepthroat”

 1. Det här sa diana den 24 november, 2007 klockan 10:42 1

  Hahaha, sĂ„ bra 😈

 2. Det här sa Daniel den 24 november, 2007 klockan 15:09 2

  Ibland kan man bli riktigt förvÄnad över vilka sökord som förekommer nÀr folk hittar till ens blogg. Och Àn mer förvÄnad nÀr jag inser att dessa ord faktiskt förekommer ibland i mina texter. SnuskCia alltsÄ *fy*

 3. Det här sa Cia den 24 november, 2007 klockan 15:37 3

  Diana: Jag tror vi delar humor en aning 😈

 4. Det här sa Cia den 24 november, 2007 klockan 15:38 4

  Daniel: Ja visst Ă€r jag hemsk! 😎

 5. Det här sa Mysecretwindow.se » 8-timmars jakten - Cia den 20 mars, 2010 klockan 0:19 5

  […] för mesar. Jag har gjort min andra gastro. Min första sĂ„g ut sĂ„ hĂ€r. Nu vill de ha mer info, och dĂ„ finns det tvĂ„ sĂ€tt… Det ena kĂ€nns inte alls aktuellt, men […]