Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Den hemska sanningen

Skrivet av den 20 februari, 2010 i Ditt och datt

Ja M och jag har precis skrattat och lidit oss igenom The ugly truth. Lidit för att den ibland blev sÄ pinsam att det vart jobbigt. Men den Àr sevÀrd, jag menar vem Àr inte en sucker för lyckliga slut? Dessutom hittade jag mina framtida trosor Astrea I, glöm de dÀr fina jag hittade till Alla hjÀrtans dag. Katherine Heigl lyckades göra fantastisk reklamför de hÀr trevliga svarta. VaddÄ det Àr bara film?

NÄja jag Àr nöjd i alla fall, ja med filmen alltsÄ.

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Den hemska sanningen”

 1. Det här sa Linda den 20 februari, 2010 klockan 9:53 1

  haha.. vilka trosor. Dom vore nÄt!

  Är rĂ€dd att jag inte tror de Ă€r sĂ„ fantastiska som i filmen 😉
 2. Det här sa Camilla den 20 februari, 2010 klockan 15:38 2

  Ha ha ha… ja du, det vore nĂ„got det. :mrgreen:
  Gud det kommer sÄ mycket bra filmer hela tiden och jag hinner inte se nÄgon. Stressande. Den dÀr lÀt rolig den ocksÄ. (Dessutom sÄg den manliga skÄdespelaren ut att vara nÄgot precis i min smak att vila ögonen pÄ).
  Nu fÄr vi hÄlla tummarna för vÄra bilÄkande sambos, sjÀlv Àr jag glad över att jag blev kvar hemma i dag. Vill inte sticka ut nÀsan mer i dag, efter att ha varit runt huset i en timme och skottat snö frÄn taket frÄn en stege. Jag fick hÀlften pÄ mig och hÀlften pÄ backen ungefÀr. SÄg ut som en blöt katt dÄ jag var fÀrdig. Burr!

  M hemma hel..Puh!