Mysecretwindow.se

Ett fönster till min hemliga och ÀndÄ inte sÄ hemliga vÀrld.

Nu e re dags för fredagsglamour

Skrivet av den 19 februari, 2010 i Ytligt


Klicka pÄ bilden sÄ kan du kika pÄ kollektionen i fÀrg. Fler bilder

Ja nÄgon modedrottning Àr jag inte. Nu tror jag mig ha klurat ut varför, jag har inte rÄd med min smak. Om det var möjligt (ekonomiskt och fysiskt) skulle jag klÀ mig som en klassisk Hollywoodskönhet som osar av elegans, mystik och glödande sexualitet å la Rita Hayworth. Jag har nog mer förutsÀttningar för Marilyn Monroe men hon hade sÀkert kommit undan med min nya modeidol Libanesen Elie Saabs kreationer sÄ det Àr OK. Om jag hade kropp och ekonomi skulle jag skita i röda mattor (som om jag skulle fÄ en inbjudan) och gÄ klÀdd sÄ hÀr till ICA. För herregud sÄna klÀder förtjÀnar att slippa hÀnga inlÄsta i en garderob gömda för vÀrlden.
Vissa plagg undrade dock bÄde M och jag hur de sitter uppe. Förklaring tack! M föreslog tejp.

2 har sagt sitt

2 har sagt sitt när det gäller mina tankar om “Nu e re dags för fredagsglamour”

  1. Det här sa Linda den 19 februari, 2010 klockan 21:37 1

    Tokigt vackra klĂ€nningar.. jag blev förtjust i den som kommer in vid tiden 4:11. SĂ„ tjusig. Men varför sĂ„ lite fĂ€rg??? allt Ă€r ju hudfĂ€rgat. Bara en blĂ„ klĂ€nnig mot slutet… mer rosa till folket. Och svart.

    Det fanns ocksĂ„ men det hĂ€r Ă€r bara del 1. Finns del 2 ocksĂ„ den har jag inte kollat pĂ„ Ă€n 😉 Men jag skulle gilla mer grönt Ă„t folket…
  2. Det här sa Camilla den 20 februari, 2010 klockan 15:39 2

    Mmm, det var riktigt Ci:iga klÀnningar det dÀr. Jag skulle kunna se mig dig glida omkring i alla. Inga vackra cocktailpartyn framöver dÄ?

    NĂ€ inga partyn alls… Inte för att jag skulle ha rĂ„d, en sĂ„n hĂ€r klĂ€nning kostar bara lite mer Ă€n en splitterny bil. Men i alla fall.